Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Λεβέντικη ζεϊμπεκιά κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα: Ο αρχηγός Εθνικής και Ολυμπιακού προκάλεσε πανδαιμόνιο!

Απίστευτο κέφι!

24 Σεπτεμβρίου 2022 08:14
Λεβέντικη ζεϊμπεκιά κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα: Ο αρχηγός Εθνικής και Ολυμπιακού προκάλεσε πανδαιμόνιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός ήταν ο Κυπελλούχος Ελλάδας στο μπάσκετ για το 2022 και ο Κώστας Παπανικολάου ξέσπασε μετά τον αγώνα, χορεύοντας ένα ζεϊμπέκικο, με τους συμπαίκτες του να τον σιγοντάρουν με αναποδογυρισμένα τραπέζια και καρέκλες.

Ο Έλληνας φόργουορντ τα έδωσε όλα. Σηκώθηκε, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, για να γιορτάσει τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου στο Final 4 της Κρήτης τον περασμένο Φλεβάρη.

Δείτε επίσης: Βγήκε από το πιο πολυσυζητημένο ριάλιτι και «γκρέμισε» την πίστα με το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο

Μόλις ο «Παπ» άρχισε να χορεύει οι συμπαίκτες του και οι παρευρισκόμενοι στο νυχτερινό μαγαζί που έγινε το γλέντι των Κυπέλλούχων, άρχισαν να σπάνε πιάτα και μπουκάλια, ενώ εμφανίστηκαν ιπτάμενες καρέκλες και αναποδογύρισαν πολλά τραπέζια.

Το φινάλε του τραγουδιού έφερε την αποθέωση του χορευτή και τη βαθιά υπόκλισή του.

Δείτε το βίντεο:

Ο μπαμπάς της νύφης χάρισε στο γάμο της το καλύτερο δώρο με το πιο συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο

Τα ζεϊμπέκικα σε γάμους είναι κάτι ξεχωωριστό, ειδικά όταν αυτό γίνεται από τους οικείους του γαμπρού ή της νύφης, με τον μπαμπά της νύφης σε αυτή την περίπτωση να χαρίζει ως δώρο στο ζευγάρι έναν από τους πιο συγκλονιστικούς χορούς που έχουμε δει.

Η λεβέντικη στάση του ήταν ορατή από την αρχή, με τον πατέρα να σηκώνεται μόλις ακούστηκε η «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου και να μας συγκινεί, όταν άρχισε να χορεύει, επιδεικνύοντας τρομερές ικανότητες, όπως ο 5χρονος χόρεψε το πιο αλήτικο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών.

Η νύφη, με έντονη τη συγκίνηση στα μάτια της, τραγουδούσε και τον ενθάρρυνε, όπως έκανε και ο γαμπρός του, με τη στιγμή να είναι σίγουρα από τις πιο όμορφες σε αυτό το γάμο χάρη σε αυτό τον μάγκα μπαμπά.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share