Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ήταν όλα στημένα: Youtubers επισκέπτονται, 10 χρόνια μετά, ταβέρνες που ανακαίνισε ο Έκτορας Μποτρίνι

Πως είναι σήμερα όσα μαγαζία δεν έχουν κλείσει;

9 Μαΐου 2024 13:24
Ήταν όλα στημένα: Youtubers επισκέπτονται, 10 χρόνια μετά, ταβέρνες που ανακαίνισε ο Έκτορας Μποτρίνι
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Δύο YouTubers βάλθηκαν να μάθουν πώς είναι σήμερα τα εστιατόρια που πήγε ο Έκτορας Μποτρίνι με τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα».

Ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» ήταν μία από τις εκπομπές της ελληνικής ιστορίας που «έγραψαν» ιστορία. Ο έξαλλος Έκτορας Μποτρίνι επισκεπτόταν διάφορα εστιατόρια της χώρας, δοκίμαζε πιάτα, δεν του άρεσε τίποτα, τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά, μετά τα έφτιαχνε και στη συνέχεια έφευγε κύριος.

Κάποιοι YouTubers, φανς της εκπομπής του Έκτορα Μποτρίνι, αποφάσισαν να βρουν όλα τα εστιατόρια από τα οποία έκανε το πέρασμά του ο Έκτορας Μποτρίνι πριν από περίπου 10 χρόνια και είναι ακόμη ανοιχτά, και να τα επισκεφτούν.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς video που μπορείτε να βρείτε στο YouTube Channel «Karpouzis» επισκέφτηκαν το εστιατόριο που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του Β’ κύκλου.

Παρήγγειλαν ό,τι είχε παραγγείλει αρχικά ο Έκτορας Μποτρίνι, δοκίμασαν, και αξιολόγησαν κάθε πιάτο. Επιπλέον, πήραν μία μικρή συνέντευξη στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού για να δουν τι παίχτηκε τότε με τον Έκτορα Μποτρίνι, τι έγινε με το beef της γυναίκας του ιδιοκτήτη Αθηνάς και του τότε ψήστη Παναγιώτη και να δουν τι κράτησαν εν τέλει από τις αλλαγές του σεφ.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Σε αυτά τα μαγαζιά της Αθήνας μαγειρεύουν διάσημοι Σεφ

Στο τέλος του επεισοδίου οι YouTubers φαίνονται ευχαριστημένοι από το φαγητό, ενώ δίνουν στο κοινό και την αποκάλυψη, από την off camera συνέντευξη που έδωσε ο (πλέον μεγάλος) γιος της οικογένειας, που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ως πιτσιρίκος.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share