Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Survivor Διαρροή: Το πρώτο ηχηρό "όχι" είναι γεγονός - Του έστρωσαν χιλιάδες ευρώ στα πόδια του

Τρομερό και αποκλειστικό παρασκήνιο!

16 Ιουνίου 2020 09:13
Survivor Διαρροή: Το πρώτο ηχηρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor Διαρροή: Το Athensmagazine.gr είναι το μοναδικό site στην Ελλάδα που από το Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας είχε σε αποκλειστικότητα διαρροές και αποκλειστικά θέματα από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει πρώτοι εδώ, πριν τα διαβάσετε αλλού, το Survivor επιστρέφει με τέταρτο κύκλο, ο οποίος θα είναι ακριβώς όπως ο πρώτος σε πρότζεκτ αλλά και... πρόσωπα αφού θέλουν να "πατήσουν" πάνω σε ίδιες προσωπικότητες ενώ και ο παρουσιαστής θα είναι ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει ήδη τα χέρια για ακόμα μια συνεργασία!

Πρόσφατα σας φέραμε στο "φως" της δημοσιότητας τον ηθοποιό από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" που θέλει η παραγωγή να γίνει ο νέος Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος με την ευκαιρία έγινε και πατέρας πριν λίγες ώρες! Ωστόσο το μεγάλο κόλπο γκρόσο της παραγωγής είναι άλλο όνομα, το οποίο το κυνηγάει από τον πρώτο κύκλο και δεν έχει καταφέρει ακόμα να του αποσπάσει το "ναι"!

Σε ποιον αναφερόμαστε; Φυσικά στον Γιούρκα Σεϊταρίδη! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004 έχει απαντήσει πολλάκις αρνητικά στην παραγωγή για να μπει στο Survivor και κάτι ανάλογο συνέβη και τώρα σε μια διερευνητική επαφή που είχαν οι εμπλεκόμενες πλευρές! Ο Γιούρκας ήταν ξεκάθαρος πως η προοπτική Survivor δεν υπάρχει στα σχέδια του και το οικονομικό δεν θα παίξει κανέναν απολύτως ρόλο! Άλλωστε από το ποδόσφαιρο ο Γιαννιώτης αθλητής έχει καταφέρει να βγάλει αρκετά εκατομμύρια ευρώ με ακριβά συμβόλαια σε Πορτογαλία και Ρωσία κυρίως.

Οι άνθρωποι της παραγωγής ξεκαθάρισαν στον Γιούρκα Σεϊταρίδη πως είναι διατεθειμένοι να ανέβουν αρκετά στο οικονομικό σκέλος αφού αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους! Ωστόσο ο ίδιος έβαλε "ταφόπλακα" στις όποιες σκέψεις! Κύριοι λόγοι για την "χυλόπιτα" είναι δύο! Πρώτον απ' όλα πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων και θα είναι "προδοσία" προς τον κόσμο που τον ψήφισε να τα παρατήσει όλα και να φύγει για Άγιο Δομίνικο! Και επίσης, ο παλαίμαχος άσος διαθέτει γνωστό εστιατόριο στο Θησείο που "τρέχει" και δεν μπορεί να αφήσει στον "αέρα"!

Όπως καταλαβαίνετε το πρότζεκτ Γιούρκας "ακυρώνεται" και η παραγωγή του ΣΚΑΙ αλλά και της Ατζούν media θα πρέπει να δει τις εναλλακτικές της λύσεις! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί καθημερινό ρεπορτάζ γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει από τις αρχές του 2021 στην καθημερινότητά μας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share