Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

8 χρόνια μετά τη στιγμή που «πάγωσε» όλη η Ελλάδα: Έρχεται η οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη

Τι συμβαίνει τελικά με τη Μίνα Αρναούτη;

29 Μαΐου 2024 14:19
8 χρόνια μετά τη στιγμή που «πάγωσε» όλη η Ελλάδα: Έρχεται η οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται αύριο (30/5) από τότε που η Ελλάδα θρήνησε τον Παντελή Παντελίδη στο τραγικό δυστύχημα, που του κόστισε τη ζωή, με τις εξελίξεις να έρχονται για τον αείμνηστο καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «Πρωινού Σουσού», εκδικάζεται το τελευταίο μέρος των αποζημιώσεων που διεκδικεί η Μίνα Αρναούτη.

Τα νεότερα για την ολοκλήρωση της υπόθεσης Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη τη μοιραία βραδιά, έχει καταθέσει μια αγωγή στην οποία ζητά από την ασφαλιστική εταιρεία του τραγουδιστή το ποσό της τάξης του 1,2 εκ. ευρώ, ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη αλλά και για τα χειρουργεία στα οποία χρειάστηκε να υποβληθεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Τετάρτης (29/5) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», εάν η Μίνα Αρναούτη, που προχώρησε νωρίτερα σε νέες αποκαλύψεις, κερδίσει το δικαστήριο αυτό, είναι στο χέρι της ασφαλιστικής εταιρείας να ζητήσει από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να καλύψει το ποσό αυτό.

Να θυμίσουμε όμως, ότι σε άλλο δικαστήριο η οικογένεια Παντελίδη είχε κερδίσει ένα δικαστήριο σε βάρος της Μίνας Αρναούτη, το οποίο είχε να κάνει με συκοφαντική δυσφήμιση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share