Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Τα πήρε στο κρανίο η Κατερίνα Δαλάκα με τον Φάνη Μπολέτση - «Μη μου κάνεις εμένα έτσι! Πρόσεξε καλά!» (video)

Ποιος είδε τη Δαλάκα και δεν την φοβήθηκε!

28 Μαΐου 2024 13:15
Survivor 2024: Τα πήρε στο κρανίο η Κατερίνα Δαλάκα με τον Φάνη Μπολέτση - «Μη μου κάνεις εμένα έτσι! Πρόσεξε καλά!» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με πολλές εντάσεις εκτυλίσσεται η 21η εβδομάδα του Survivor 2024, με την Κατερίνα Δαλάκα να βγαίνει εκτός εαυτού στο συμβούλιο του νησιού.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, αφού η Κατερίνα Δαλάκα έγινε έξαλλη με τον Φάνη Μπολέτση, τον οποίο κατηγόρησε πως τοποθέτησε τα τοτέμ με τέτοιον τρόπο ώστε να ευνοηθεί η ομάδα του. Το περιστατικό μπορεί να έληξε προσωρινά, όμως ο Γιώργος Λιανός το επανέφερε και στο συμβούλιο του νησιού.

Η ένταση συνεχίστηκε και τα πράγματα λίγο έλειψε να ξεφύγουν. Ο παίκτης των Μπλε έκανε μία κίνηση με τα χέρια του προς την Κατερίνα να σταματήσει και αυτή δεν το άφησε ασχολίαστο. «Πρώτα από όλα, δε θα κάνει κινήσεις. Μη μου κάνεις εμένα έτσι, πρόσεξε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Θρίλερ στον Άγιο Δομίνικο! Προς την έξοδο η Κατερίνα Δαλάκα

Τη στιγμή εκείνη, απάντησε ο Φάνης Μπολέτσης προς τον παρουσιαστή, πετώντας… σπόντα και λέγοντας: «Να τελειώσω, Γιώργο μου επιτρέπεις ή ενοχλούν και να νοήματα που κάνω;».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share