Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

14 χρονών και μελαχρινή καλλονή: Η κούκλα κόρη του Κώστα Μπακογιάννη σε βόλτα με τον πατέρα της και τη Σία Κοσιώνη (photos)

Εντυπωσίασε η κοπέλα

29 Μαΐου 2024 14:53
14 χρονών και μελαχρινή καλλονή: Η κούκλα κόρη του Κώστα Μπακογιάννη σε βόλτα με τον πατέρα της και τη Σία Κοσιώνη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η οικογένεια της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη ζει ευτυχισμένες στιγμές, καθώς οι γονείς έχουν στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους παιδιά

Με την ευκαιρία, δείτε: Θλίψη στην οικογένεια της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη: «Φύγατε και οι δύο τον ίδιο μήνα...»

Η εμφάνιση της Δανάης Μπακογιάννη στο πλευρό των γονιών της

Μια δημόσια εμφάνιση με την Σία Κοσιώνη, τον γιο τους Δήμο και την κόρη του Δανάη Μπακογιάννη έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης. Οι φωτογραφικούς φακούς εστίασαν ιδιαίτερα στην 14χρονη Δανάη.

Η μελαχρινή κοπέλα η οποία είναι μαθήτρια Γυμνασίου, ήταν ντυμένη με τζιν, γκρι t-shirt, γαλάζια μπλούζα ριγμένη στους ώμους και σνίκερς. Ακόμα κράτησε μια μοδάτη τσάντα. Η ίδια είναι ένα πολύ ψηλό κορίτσι για την ηλικία της.

Πάντα στο πλευρό του πατέρα της

Η Δανάη Μπακογιάννη, είναι κόρη του Κώστα Μπακογιάννη από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου.
Έχει συνόδευσει τον πατέρα της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, αλλά και σε άλλες δημόσιες εκδηλώσεις, όπως στο γήπεδο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share