Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

«Στον τάκο» ο Γιώργος Μαζωνάκης: Έτσι τον πέταξε εκτός εταιρίας η αδερφή του, Βάσω – «Η μεταβίβαση έγινε εν αγνοία του τραγουδιστή» (video)

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης, φέρεται να μην έχει συναινέσει ποτέ να μεταβιβάσει αυτό το ποσοστό»

29 Μαΐου 2024 15:50
«Στον τάκο» ο Γιώργος Μαζωνάκης: Έτσι τον πέταξε εκτός εταιρίας η αδερφή του, Βάσω – «Η μεταβίβαση έγινε εν αγνοία του τραγουδιστή» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Βουράκης με αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Fay’s Time φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για τη δικαστική διαμάχη μεταξύ Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του Βάσως.

Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως ο Γιώργος Μαζωνάκης “μεταβίβασε” τις μετοχές του στην αδερφή του και στον Δημήτρη Μακρυνιώτη. Επίσης, αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο που είχε κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Βάσω Μαζωνάκη και το οποίο είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή επικρατεί αυτή η κατάσταση.

Με την ευκαιρία, δείτε: Γιώργος Μαζωνάκης – Στενός του φίλος: «Στο παρελθόν έχουν συμβεί οικονομικές αταξίες από την Βάσω, ο Γιώργος τη συγχώρεσε» (video)

Τι αποκάλυψε

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Άγγελος Βουράκης στον αέρα του Fay’s Time, με το συγκεκριμένο πληρεξούσιο, η Βάσω Μαζωνάκη «πέταξε» τον Γιώργο Μαζωνάκη έξω από την εταιρία που διαχειρίζεται το ακίνητο στη Μύκονο, παίρνοντάς του 5% η ίδια και 5% ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

«Το ακίνητο ανήκει στην εταιρία, είναι ιδιοκτησία της εταιρίας. Ούτε στον Γιώργο Μαζωνάκη ανήκει ως φυσικό πρόσωπο, ούτε στην αδερφή του ως φυσικό πρόσωπο. Όποιος έχει τις μετοχές τις εταιρίας, έχει και το ακίνητο. Τον Αύγουστο του 2023 ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να μεταβίβασε το ποσοστό του, 5% στην αδελφή του και 5% στον κύριο Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λοιπόν, φέρεται να μην έχει συναινέσει ποτέ να μεταβιβάσει αυτό το ποσοστό.

Υπήρχε ένα πληρεξούσιο του Γιώργου Μαζωνάκη προς την αδερφή του που της επέτρεπε να τον εκπροσωπεί σε όλα. Φέρεται η αδερφή του να έκανε χρήση του πληρεξουσίου. Τυπικά ήταν καλυμμένη. Φέρεται να χρησιμοποίησε το πληρεξούσιο, να έγινε η μεταβίβαση των μετοχών, εν αγνοία του Γιώργου Μαζωνάκη», δήλωσε ο Άγγελος Βουράκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share