Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 29/05 αποχώρηση: Τα έμαθες τα θλιβερά μαντάτα; Αυτός ο παίκτης χάνει την μονομαχία παραμονής!

Τελειώνει από το Survivor

29 Μαΐου 2024 07:59
Survivor 2024 spoiler 29/05 αποχώρηση: Τα έμαθες τα θλιβερά μαντάτα; Αυτός ο παίκτης χάνει την μονομαχία παραμονής!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 29/05: Τρεις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, με τον ηττημένο να μπαίνει στην τελική μάχη αποχώρησης.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, απόψε στο Survivor 2024 δεν έχει αγώνα ασυλίας αλλά αγώνα επάθλου (δείτε εδώ ποιος κερδίζει)! Αυτό σημαίνει πως οι υποψήφιοι είναι τρεις και είναι οι εξής: Χριστόφορος Ταξίδης, Σταμάτης Ταλαδιανός και Κατερίνα Δαλάκα, με την βόμβα της τελευταίας υποψηφιότητας να σας την έχει αποκαλύψει το Athensmagazine.gr από νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Από την στιγμή λοιπόν που έχουμε αγώνα επάθλου σήμερα, δεν αποκλείεται να έχουμε και την μονομαχία των υποψηφίων σήμερα, ώστε αύριο να δούμε την τελική μονομαχία αποχώρησης ανάμεσα σε Δώρα Νικολή, Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον τρίτο που θα προκύψει από απόψε.

Ποιος όμως θα χάσει στην σημερινή μονομαχία; Χριστόφορος, Σταμάτης ή Κατερίνα θα μπουν στην μάχη της τελικής αποχώρηση;

Survivor 2024 spoiler 29/05: Τα έμαθες τα θλιβερά μαντάτα; Αυτός ο παίκτης χάνει την μονομαχία παραμονής!

Survivor 2024 spoiler 29/05: Αυτός ο παίκτης χάνει σήμερα

Όπως είναι λογικό λοιπόν σε μια τέτοια μονομαχία η Κατερίνα Δαλάκα είναι το απόλυτο φαβορί για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και δεν νομίζουμε πως θα τεθεί θέμα να αποχωρήσει πρόωρα από το Survivor. Έτσι η ασυλία θα κριθεί πιθανότητα μεταξύ Χριστόφορου Ταξίδη και Σταμάτη Ταλαδιανού, με τον πρώτο να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την... ήττα.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης έχει αποδείξει πως είναι πολύ κακός αγωνιστικά, σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν παραμείνει στο Survivor 2024 και δύσκολα δεν θα χάσει απόψε την μάχη και δεν θα βρεθεί στην τελική μάχη για την παραμονή στο παιχνίδι.

Survivor 2024 spoiler 29/05: Τα έμαθες τα θλιβερά μαντάτα; Αυτός ο παίκτης χάνει την μονομαχία παραμονής!

Μείνετε ωστόσο συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr μέχρι να σας μεταφέρουμε το επιβεβαιωμένο spoiler με τους νικητές και τον ηττημένο της σημερινής ασυλίας. Το μεγάλο φινάλε του Survivor 2024 πλησιάζει και η αγωνία μεγαλώνει κάθε μέρα και περισσότερο. Ποιος δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα; Εμείς σας το έχουμε αποκαλύψει πάντως (δείτε εδώ).

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share