Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Ξεσκεπάστηκε η Ναταλί Κάκκαβα: «Γνωρίζει τα ΜΜΕ καλύτερα γιατί είναι η δουλειά της, αλλά έχει ενδιαφέρον το γεγονός...»

Η αποκάλυψη μετά τις καταγγελίες της

29 Μαΐου 2024 14:49
Ξεσκεπάστηκε η Ναταλί Κάκκαβα: «Γνωρίζει τα ΜΜΕ καλύτερα γιατί είναι η δουλειά της, αλλά έχει ενδιαφέρον το γεγονός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλί Κάκκαβα έχει αναδείξει ένα ζήτημα σχετικό με το Δήμο Σαρωνικού, από τον οποίο και απομακρύνθηκε ως προς τα καθήκοντά της, με νεότερα να γίνονται γνωστά για την υπόθεσή της.

Η Ναταλί Κάκκαβα κατηγορεί τον δήμο Σαρωνικού για συναισθηματική κακοποίηση, ενώ ο δήμαρχος, μέσω ανακοίνωσής του έκανε λόγο για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά από τη δημοσιογράφο. Ο Άγγελος Βουράκης ανέφερε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο, ο οποίος ωστόσο αρνείται να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος του δήμου Σαρωνικού ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η απάντηση στελέχους του Δήμου Σαρωνικού στην Ναταλί Κάκκαβα

«Η δημοτική αρχή, κάνει αυτή την περίοδο σημαντικό έργο προς όφελος των πολιτών. Θέλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτή την προσπάθεια. Δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε τίποτα, ούτε να μπούμε σε κάποια δημόσια αντιπαράθεση. Ο δήμαρχος έχει τοποθετηθεί μέσω των ανακοινώσεών του και αρκεί αυτό.

Η κυρία Κάκκαβα γνωρίζει τα Μέσα Ενημέρωσης καλύτερα καθώς αυτή είναι η δουλειά της. Ενδιαφέρον όμως προκαλεί ότι, όποιες ενστάσεις-παράπονα προς τον Δήμο, ανέκυψαν μετά την ανακοίνωση για την παύση των αρμοδιοτήτων της».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share