Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Πανικός για την Ελένη Μενεγάκη: Δεν τη συγκρατούσε ο Ματέο Παντζόπουλος μετά το σχόλιο της πεθεράς της

Τι της είπε;

11 Δεκεμβρίου 2020 17:16
Πανικός για την Ελένη Μενεγάκη: Δεν τη συγκρατούσε ο Ματέο Παντζόπουλος μετά το σχόλιο της πεθεράς της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο, ο οποίος προσπαθούσε να συγκρατήσει τη σύζυγό του μετά το σχόλιο της πεθεράς της.

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει την επικοινωνία με τον κόσμο, όπου και εάν βρεθεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η ίδια όταν συναντά από κοντά τις τηλεθεάτριές της συζητά μαζί τους, θέλοντας να μάθει τα πάντα για εκείνες και τους προβληματισμούς τους, ενώ φοβερά ήταν τα ψώνια της για τη Μαρίνα πέρυσι τέτοια εποχή.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα η επικοινωνία της παρουσιάστρια με τους θαυμαστές της έχει γίνει ακόμη πιο εύκολη με την βοήθεια των social media. Η Ελένη Μενεγάκη έχει το δικό της φανατικό κοινό και στο instagram το οποίο σπεύδει καθημερινά να σχολιάσει τις εμφανίσεις της, αλλά και τις φωτογραφίες που η ίδια δημοσιεύει από την προσωπική της ζωή.

Ανάμεσα στο φανατικό κοινό της και η Λιλίκα Μαντζίκα-Παντζοπούλου. Η μητέρα του αγαπημένου της, αρκετά συχνά σχολιάζει στιγμιότυπα της «ωραίας Ελένης» εκφράζοντας και με αυτόν τον τρόπο τη συμπάθεια προς το πρόσωπό της. Αυτή τη φορά η κυρία Λιλίκα, έστειλε τα φιλιά της, κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια πάνω από το πλοίο.

Στην Αστυνομία Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: Χαμός με το ζευγάρι

Χαμός επικράτησε με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο, με τους δύο να βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς, μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο και τις κόρες τους.

Πρώτος έφτασε ο Γιάννης Λάτσιος και παρέμεινε για περίπου μισή ώρα, ενώ αργότερα το αστυνομικό τμήμα επισκέφθηκαν η Ελένη Μενεγάκη, ο Ματέο Παντζόπουλος και οι τρεις κόρες της παρουσιάστριας Μαρίνα, Λάουρα και Βαλέρια.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Λοιπόν», η επίσκεψη έγινε για την ανανέωση των διαβατηρίων των παιδιών, αφού η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της ετοιμάζουν μια εξωτική εξόρμηση για τα Χριστούγεννα, πιθανότατα στις Μαλδίβες. Εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος προορισμός είναι ο αγαπημένος της Ελένης, η οποία τόσο κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο, όσο και τώρα με τον Ματέο Παντζόπουλο συνηθίζει να περνά τα Χριστούγεννα σε έναν εξωτικό προορισμό και την παραμονή της πρωτοχρονιάς βρίσκεται πάντα στην Αθήνα και διοργανώνει ένα λαμπερό πάρτι στο σπίτι της με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Αμέσως μετά την επίσκεψη στο τμήμα η παρουσιάστρια επισκέφθηκε με τις κόρες της γνωστό κατάστημα των βορείων προαστίων.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share