Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

«Τσακίζει κόκαλα» η προφητεία του Αγίου Λαυρεντίου: «Δαίμονες και μυστικιστές θα πάρουν τα όπλα και...»

Δώστε προσοχή

17 Μαΐου 2024 10:53
«Τσακίζει κόκαλα» η προφητεία του Αγίου Λαυρεντίου: «Δαίμονες και μυστικιστές θα πάρουν τα όπλα και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφητεία: Το AthensMagazine παρουσιάζει τα προφητικά λόγια ανθρώπων της Εκκλησίας και αγίων και σήμερα θα σταθούμε στην προφητεία του Αγίου Λαυρεντίου του Chernigov για τον πόλεμο της Ρωσίας.

Με την ευκαιρία, διαβάστε την Γερόντισσα Λαμπρινή.

«Θα πολεμήσουν ενάντια στην Ορθόδοξη Εκκλησία »

«Τσακίζει κόκαλα» η προφητεία του Αγίου Λαυρεντίου

«Όταν μια μικρή ελευθερία έρθει και ανοίξουν και αποκαταστήσουν τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, τότε θα εμφανiστούν όλα τα είδη των ψευδών διδασκαλιών! Δαίμονες, μυστικιστές και άθεοι (Καθολικοί, Ουνίτες, αυτο-χειροτονημένοι Ουκρανοί, και άλλοι) θα πάρουν τα όπλα και θα πολεμήσουν ενάντια στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας, ενάντια στην ενότητα και την καθολικότητα της με αγριότητα.

Μια άθεη κυβέρνηση θα στηρίξει τους αιρετικούς και έτσι θα αρπάξει εκκλησίες από την Ορθόδοξη και θα σφάξει τους πιστούς. Στη συνέχεια, ένας Μητροπολίτης Κιέβου (ανάξιος του ονόματος), μαζί με τους ομοϊδεάτες τους επισκόπους και ιερείς θα ταρακουνήσει τη Ρωσική Εκκλησία στον πυρήνα της. Η ανομία του θα φοβίσει και θα καταπλήξει τον κόσμο ολόκληρο.

Ο ίδιος θα καταλήξει σε αιώνια καταδίκη σαν τον Ιούδα. Ωστόσο, όλες αυτές οι συκοφαντίες του πονηρού και οι ψευδείς διδασκαλίες θα εξαφανιστούν στη Ρωσία και θα υπάρξει μια ενωμένη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share