Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Άδωνις Γεωργιάδης για τα επεισόδια στο Ρέντη: Σκασμένος ο πρωθυπουργός - «Το παιδί αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα...»

«Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του, προσεύχομαι γι΄αυτόν»

9 Δεκεμβρίου 2023 10:36
Άδωνις Γεωργιάδης για τα επεισόδια στο Ρέντη: Σκασμένος ο πρωθυπουργός - «Το παιδί αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκασμένος φαίνεται πως είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τα επεισόδια στο Ρέντη σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Εργασίας μίλησε στον ΣΚΑΙ και ανέφερε πως ο αστυνομικός θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να επανέλθει.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη με τον αστυνομικό. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του, προσεύχομαι γι΄αυτόν. Το παιδί αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει να τα καταφέρει. Αισθάνομαι θλίψη που ένας νέος συμπολίτης μας κατά την εργασία του βρέθηκε σε αυτό το φρικτό γεγονός. Έχω εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα. Ο Μητσοτάκης είναι πολύ αποφασισμένος, η κοινωνία λέει δεν πάει άλλο» ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης για τα προχθεσινά επεισόδια στον Ρέντη.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι εξαιτίας του γεγονότος αυτού «ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος. Αισθάνεται το βάρος της ευθύνης της ζωής αυτού του παιδιού και των υπολοίπων αστυνομικών».

Αναφερόμενος στην αύξηση του βασικού μισθού, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Στον αλγόριθμο που καθορίζει την αύξηση του βασικού μισθού είναι ο πληθωρισμός και η ανάπτυξη. Η ιδέα της αύξησης του βασικού μισθού είναι να μπορεί η αύξηση να είναι στα πλαίσια των αντοχών της οικονομίας. Η απόφασή μας να ξεπαγώσουμε νωρίτερα τις τριετίες δικαιώθηκε από την ταχύτερη αποκλιμάκωση της ανεργίας. Απεδείχθη ότι όταν πήραμε αυτή την απόφαση ξέραμε τι κάναμε. Είμαι ευτυχής που είμαι ο υπουργός που ζει την ανεργία κάτω από το 10% και αυτός ο υπουργός που επί των ημερών του θα απολαύσουν οι υπάλληλοι πολύ μεγαλύτερους μισθούς».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share