Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Ο Γρηγόρης Πετράκος «ξαναχτυπά»: Βρήκε τι φταίει για την αφρικανική σκόνη - «Εταιρείες που δουλεύουν για το ΝΑΤΟ ψεκάζουν…» (video)

''Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες τροποποίησης καιρού και στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καμιά διαφάνεια πάνω σε αυτό"

25 Μαΐου 2024 21:38
Ο Γρηγόρης Πετράκος «ξαναχτυπά»: Βρήκε τι φταίει για την αφρικανική σκόνη - «Εταιρείες που δουλεύουν για το ΝΑΤΟ ψεκάζουν…» (video)
Φωτογραφία αριστερά: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε σήμερα 25/5 στην εκπομπή "Γεια σου" το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης, για το οποίο είχε τοποθετηθεί πριν μερικές εβδομάδες στο Facebook αμφισβητώντας στους επιστήμονες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σκόνη είναι αποτέλεσμα αεροψεκασμών από εταιρείες που δουλεύουν για το ΝΑΤΟ και όχι φυσικό φαινόμενο.

Με την ευκαιρία, δείτε: Όλοι σήμερα μιλούν για αυτά που είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για το Nemo: «Ονειρεύονται τον άφυλο παράδεισό τους»

Τι υποστήριξε ο Γρηγόρης Πετράκος

"Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα και κάθε φορά που λέμε κάποια άποψη μετά διαστρεβλώνεται πάρα πολύ, έως ότι άκουσα ότι είπα πως δεν υπάρχει σκόνη. Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχει σκόνη. Απλά είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα εδώ και 15 χρόνια, το ζήτημα της τροποποίησης του καιρού παγκοσμίως. Όχι της κλιματικής αλλαγής, αλλά της τεχνητής τροποποίησης. Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες τροποποίησης καιρού και στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καμιά διαφάνεια πάνω σε αυτό", υποστήριξε αρχικά ο Γρηγόρης Πετράκος και συνέχισε:

"Ακόμα και στο Google να μπείτε και πατήστε εταιρείες τροποποίησης καιρού θα σας βγάλει κανονικές εταιρείες. Κερδίζουν χρήματα. Το ποιος τις βάζει είναι το θέμα και για ποιο λόγο, εμείς αυτό ρωτάμε. Όλα αυτά τα αεροπλάνα, γιατί με αεροπλάνα τα κάνουν, κάνουν αεροψεκασμούς. Αυτό που ρωτάει πάρα πολύς κόσμος είναι να υπάρξει διαφάνεια και το τι ακριβώς ρίχνουν στον αέρα και με ποιο τρόπο τρόπο τροποποιείται ο καιρός και αν υπάρχει διαφάνεια πάνω σ' αυτό. Γιατί όλα αυτά γεμίζουν την ατμόσφαιρα με βαρέα μέταλλα και μετά όταν πέφτει σκόνη πέφτουν κι αυτά και τα εισπνέουμε. Τα βαρέα μέταλλα είναι τοξικά. Φυσικά μας επηρεάζουν και εγκεφαλικά και ψυχολογικά πάρα πολύ. Αν ρωτήσετε τι παρενέργειες έχουν βαρέα μέταλλα στον οργανισμό θα δείτε ότι είναι φρικτές".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share