Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Παύλο Ασλανίδη - Βρέθηκε οστό επιβάτη και στο δεύτερο οικόπεδο (video)

Ο πατέρας του 26χρονου θύματος μοιράστηκε τις νέες εξελίξεις

25 Μαΐου 2024 16:35
Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Παύλο Ασλανίδη - Βρέθηκε οστό επιβάτη και στο δεύτερο οικόπεδο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας 26χρονου θύματος της τραγωδίας, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τη διαβίβαση της δικογραφίας για τη τραγωδία των Τεμπών, ύστερα από σχετική μήνυση των συγγενών των θυμάτων που αναφέρεται σε πολιτικά πρόσωπα.

Δείτε επίσης: Πραγματογνώμονας για Τέμπη: «Δεν μπορεί η φωτιά να ξεκίνησε από τις μηχανές» - «Το σάσι είναι ανέπαφο»

Ο Άρειος Πάγος επέδωσε τη μήνυση στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στη συνέχεια αυτή έφτασε στη Βουλή.

«Έκανα προσφυγή και παρενέβη ο Άρειος Πάγος. Η μήνυση είχε απορριφθεί από την εισαγγελέα και έκανα την προσφυγή 17/4 και στις 22 μου ήρθε η διάταξη. Η διάταξη περιγράφει πως οι παρεμβάσεις που έγιναν στον χώρο είναι πάνω από τις αρμοδιότητες των υπουργών άρα δεν καλύπτονται από τον νόμο», τόνισε.

Βρέθηκε δεύτερο οστό...

Συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψή του: «Βρέθηκε και στο δεύτερο οικόπεδο οστό από έναν επιβάτη και σήμερα ταυτοποιήθηκε. Βλέπουμε σκοπιμότητα στο ότι διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία μία μέρα πριν κλείσει. Μιλάμε για ιεροσυλία και προσβολή νεκρών».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας:

«Ο κ. Τριαντόπουλος ήταν παρά τω πρωθυπουργό, άρα οι εντολές ήταν από τον πρωθυπουργό. Ελάτε στη θέση των γονιών που τόσο καιρό μετά ψάχνουμε οστά των παιδιών μας. Θα τους άρεσε να δολοφονήσουν τα παιδιά τους και να τα πετάξουν έτσι; Εγώ δεν θέλω προανακ ριτικές αλλά να πάνε όλοι στον ανακριτή. Μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share