Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

«Τρενάκι του τρόμου» από την Άση Μπήλιου: Άμεσος οικονομικός κίνδυνος για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Οι ασυμφωνίες και τα προβλήματα... καραδοκούν

17 Ιουνίου 2024 07:26
«Τρενάκι του τρόμου» από την Άση Μπήλιου: Άμεσος οικονομικός κίνδυνος για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου έρχεται να μας προειδοοιήσει σοβαρά για όσα έρχονται στην νέα εβδομάδα (17-23/6), με αρκετά ζώδια να βλέπουν τις εξελίξεις να έρχονται, με κινδύνους ασυμφωνιών και σύγχυσης ωστόσο, ερχόμενα σε αρκετά δύσκολη θέση.

Έντονη η νέα εβδομάδα του Ιουνίου με αλλεπάλληλες όψεις των πλανητών από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, τη μετάβαση τους στη συνέχεια στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και την πρώτη από τις δυο συνολικά Πανσελήνους που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου φέτος το καλοκαίρι στις 22/06/2024. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Τη Δευτέρα σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Ως όψη δεν είναι αρνητική με την έννοια σημαντικών γεγονότων, απλά έχει τη φήμη της δυσκολίας να διακρίνουμε το αληθινό από το ψεύτικο και της κατάλυσης των ορίων και των περιορισμών. Χρειάζεται μια καλή δόση λογικής και πειθαρχίας αν δεν θέλουμε να δεσμευτούμε σε λάθος επιλογές, τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά, μέχρι να σιγουρευτούμε ότι αποφασίζουμε το σωστό. Από την άλλη μπορεί να αλλάξουμε εκατό φορές απόψεις πριν λάβουμε τη σωστή απόφαση για κάτι. Γι’ αυτό αποφύγετε με αυτή την όψη σημαντικές αγορές ή υπογραφές που ούτως ή άλλως επηρεάζονται κι από το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, μια όψη σύγχυσης, ψευδών πληροφοριών, παραπληροφόρησης, μπερδεμένων μηνυμάτων που πραγματοποιείται την ίδια μέρα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share