Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

17 Ιουνίου 2024 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου. Τι μας περιμένει;

Διαβάστε επίσης: Κώστας Λεφάκης: Μαγνητίζουν κάθε τύχη Λέοντας, Δίδυμος κι ακόμα 3! Αυτά τα 5 ζώδια γεμίζουν με χρήμα μέχρι το τέλος του 2024

Κριός

Μία προκλητική Δευτέρα έφτασε για το ζώδιό σου, Κριέ μου, αφού η Σελήνη εισέρχεται πια στον Σκορπιό και παρά το εξάγωνό της με την Αφροδίτη, που πλέον εισήλθε στον Καρκίνο, συναντά κατά το μεσημέρι με αντίθεση τον Άρη. Όπως καταλαβαίνεις, σήμερα θα έχεις μία γλυκόπικρη γεύση μεταξύ θετικών εμπειριών από το σπίτι και την οικογένεια, αλλά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου αναμένεται να σε προβληματίσουν. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καθιστά ακόμη πιο ευέξαπτο.

Ταύρος

Ταύρε μου, τη Δευτέρα η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, στον Σκορπιό και νιώθεις ότι οι άλλοι είναι υπερβολικά εκφραστικοί και καχύποπτοι. Η αντίθεσή της με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο δείχνει πως η στάση των άλλων ‘σου τη δίνει στα νεύρα’ και πεισμώνεις ακόμη περισσότερο, προκαλώντας πόλωση με σημαντικούς άλλους. Βέβαια, τα καλά νέα προκύπτουν από το εξάγωνό της με την Αφροδίτη, που προχώρησε στον Καρκίνο μαζί με τον Ερμή και σου δωρίζει την ικανότητα, τελικά, να συνεννοηθείς λειτουργικά και να δείξεις κατανόηση.

Δίδυμος

Δίδυμε, η Δευτέρα φέρνει δυναμικές εξελίξεις με τη Σελήνη στο Σκορπιό να σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη. Αναμένονται εντάσεις και νιώθεις ότι τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και τη διαχείριση των υποχρεώσεών σου. Η σύγκρουση αυτή ενδέχεται να προκαλέσει στρες και να σε κάνει να νιώθεις πιεσμένος. Ωστόσο, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει μια ανάσα ανακούφισης, προσφέροντας ευκαιρίες για να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις και να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με πιο αρμονικό τρόπο. Ο Ερμής στον Καρκίνο σου προκαλεί σκαμπανεβάσματα στην αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη κι ο Ερμής, σήμερα, είναι στο ζώδιό σου, αγαπητέ Καρκίνε, οπότε μπορείς να επιδιώξεις ανανεωτικές αλλαγές στην εμφάνιση και τη γενικότερη ζωή σου. Συνιστάται να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου χαρίζει χαρά, αλλά πρόσεξε, αφού η αντίθεση της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Άρη σου προκαλεί εμμονές. Αν έχεις παιδάκια, είναι καλό να χαλαρώσετε και να αποφύγεις να γίνεσαι πιεστικός απέναντί τους. Η Δευτέρα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αρκεί να αποφύγεις τις περιττές εντάσεις.

Τα ζώδια για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου

Λέων

Η έμφαση πέφτει στο σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή, Λέοντα, αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη. Οι πιέσεις από το εργασιακό περιβάλλον σου προκαλούν υπερένταση, σήμερα Δευτέρα, την οποία μεταφέρεις άθελά σου στους κοντινούς σου ανθρώπους. Το θετικό είναι πως η μετάβαση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου σε βοηθά, τελικά, να τα βρεις με τον εαυτό σου και να προχωρήσεις δίνοντας έμφαση μόνο σε ο,τι είναι πραγματικά σημαντικό. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καθιστά πιο μυστικοπαθή.

Παρθένος

Παρθένε, η Δευτέρα έφτασε κι εσύ προσπαθείς να συνεννοηθείς με τους άλλους, αλλά μάλλον το σύμπαν δεν σε αφήνει… Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού κορυφώνει την αντίθεσή της με τον Άρη προκαλώντας λεκτικές εντάσεις και σε κάνει λίγο αδέξιο στις κινήσεις σου. Βέβαια, η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου σε βοηθούν να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να κάνεις νέες φιλίες κι επαφές.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα με τον Ερμή και της Αφροδίτη να εισέρχονται στον Καρκίνο, φέροντας στην προσοχή σου θέματα καριέρας και κοινωνικής ανόδου. Παράλληλα, αν έχεις παιδιά, αποκτάς φιλοδοξίες και για εκείνα. Πρόσεξε, όμως μην το παρακάνεις, διότι η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Άρη, φέρει στην επιφάνεια αρκετές ανασφάλειες και θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική και ψύχραιμη στάση. Συνιστάται να καταπιαστείς μόνο με δραστηριότητες που γνωρίζεις πως μπορείς να ολοκληρώσεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Δευτέρα έφτασε και φαίνεται να φέρει μαζί της πολλές εντάσεις. Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Άρη σε καθιστά ιδιαίτερα συναισθηματικό και επιρρεπή στις διαφωνίες και τα πείσματα. Εξωτερικοί παράγοντες, όπως αντιπαραθέσεις με σημαντικούς άλλους ή γεγονότα τα οποία δεν μπορείς να επηρεάσεις σου χαλούν τη διάθεση. Τουλάχιστον η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο σου αυξάνει, τελικά την αισιοδοξία κι επιδιώκεις προσωπική κι επαγγελματική επέκταση.

Τοξότης

Δευτέρα, Τοξότη μου και είναι ολοφάνερο πως σήμερα δεν έχεις όρεξη για πολλά – πολλά. Η αντίθεση μεταξύ Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Άρη στον Ταύρο σε φέρει σε μία φάση εσωτερικής έντασης, οπότε καλό θα είναι να περάσεις λίγο χρόνο ήρεμα για να τα βρεις με τον εαυτό σου. Το θετικό είναι ότι η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου ανεβάζουν τις σωματικές σου αντοχές και λίμπιντο, ενώ παράλληλα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις στα οικονομικά σου.

Αιγόκερως

Δευτέρα, Αιγόκερέ μου και η μέρα ξεκινά με ένταση καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη. Αυτή η αστρολογική όψη μπορεί να προκαλέσει εσωτερική ένταση και συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να περάσεις λίγο χρόνο μόνος σου για να ηρεμήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Καρκίνο φέρνει μια πιο τρυφερή και επικοινωνιακή διάθεση στις σχέσεις σου, ευνοώντας ιδιαίτερα τις συνεργασίες και τις προσωπικές σου σχέσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, Δευτέρα σήμερα και είναι φανερό ότι η αντίθεση της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Άρη δημιουργεί εντάσεις στη δουλειά και το σπίτι, οπότε καλό είναι να οργανώσεις τα βήματά σου και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Το θετικό είναι ότι η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Καρκίνο ανεβάζουν την ενέργειά σου και τη διάθεση για εργασιακή αποτελεσματικότητα. Οι οργανωτικές σου ικανότητες βελτιώνονται, ενώ κάνεις σημαντικές κινήσεις για την ευεξία και την καθημερινότητά σου.

Ιχθύς

Δευτέρα, Ιχθύ μου, και η ημέρα φέρνει αρκετές εντάσεις και ανατροπές σε ζητήματα επικοινωνίας και συμφωνιών. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Άρη δημιουργεί έντονα συναισθήματα και εσωτερικές συγκρούσεις, ιδίως σε θέματα που αφορούν ταξίδια και σπουδές. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Η θετική πλευρά της ημέρας είναι η μετάβαση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο, που φέρνει περισσότερη δημιουργικότητα, ρομαντισμό και χαρά στη ζωή σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share