Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή που...»

Για εσωτερικούς κλυδωνισμούς στην εκπομπή της μίλησε η παρουσιάστρια

25 Μαΐου 2024 16:19
Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (25/5) καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και έδωσε μια συνέντευξη που μίλησε για τους πάντες και τα πάντα!

Αναφέρθηκε στην απόφασή της να κατέβει στον πολιτικό στίβο, αλλά και το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Μega Καλημέρα» αναγνωρίζοντας τα λάθη που και η ίδια μπορεί να έκανε.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτό που βίωσα δεν ήταν bullying, ήταν διασυρμός» – Η ανάμνηση που την έκανε να «λυγίσει»

Για την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ

«Δεν είναι άδικο αυτό; Δεν είναι ρατσιστικό; Τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά γιατί δεν είχε καταλάβει κανείς τι ψηφίζω; Ενώ εγώ ψηφίζω το ίδιο πράγμα από το 1996. Για να μην είχε καταλάβει κανείς τι ψηφίζω, αυτό σημαίνει ότι κάνω πάρα πολύ αντικειμενικά την δουλειά μου. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω να την κάνω. Δεν είμαι παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ή ρεπόρτερ πολιτικού ρεπορτάζ για να πει κάποιος ότι οτιδήποτε λέω φαίνεται σαν να είναι πληρωμένο», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν με κούρασε η τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και την αγαπώ πολύ. Υπήρχε ένα κομμάτι μου που μου έλεγε να επιστρέψω σε αυτά που έκανα παλιά, καθώς εμένα μου αρέσουν πολύ οι συνεντεύξεις, νομίζω αυτή η απόφαση ήταν ειλημμένη μέσα μου», τονίσε η δημοσιογράφος στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είναι παγωμένα τα τηλεοπτικά μου αυτή τη στιγμή αλλά είχαν αρχίσει να τροχοδρομούνται πριν από την πρόταση για την Ευρωβουλή. Πριν από τις Ευρωεκλογές η πρόθεση ήταν να μην κάνω καθημερινό», ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Για τα λάθη στην εκπομπή της

Όσον αφορά τα λάθη που έκανε σε σχέση με την εκπομπή που παρουσίαζε, η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχτηκε: «Δεν έκανα ριζοσπαστικές κινήσεις σε πράγματα που έβλεπα ότι υπάρχει παθογένεια επέλεξα μια διπλωματική και διαπραγματευτική οδό σε μια προσπάθεια να κρατήσω τις ισορροπίες σε μία εκπομπή που κλυδωνιζόταν κι εσωτερικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share