Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Σπάραξε» η Χάρις Αλεξίου: Ο άνδρας που «τσάκισε» την καρδιά της

Τι έγινε;

25 Μαΐου 2024 19:38
«Σπάραξε» η Χάρις Αλεξίου: Ο άνδρας που «τσάκισε» την καρδιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαθύτατα συγκινημένη είναι η Χάρις Αλεξίου, καθώς γνωστός τραγουδιστής και φίλος της την συγκίνησε.

Με την ευκαιρία, διαβάστε: Χάρις Αλεξίου: «Πενθώ επειδή έχασα τη φωνή μου, δε μπορώ να κοροιδεύω τον κόσμο. Δεν μου μιλάει κανείς στο σούπερ μάρκετ»

Υπερήφανη η Χάρις Αλεξίου

Ο άντρας που την συγκίνησε δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Μάστορα! Ο καλλιτέχνης έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα ταινία, που θα προβληθεί στα τέλη του 2024 στους ελληνικούς κινηματογράφους αφιερωμένη στη ζωή και στο έργο του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη.

«Σπάραξε» η Χάρις Αλεξίου: Ο άνδρας που «τσάκισε» την καρδιά της

Από τη μεριά του ο Χρήστος Μάστορας θα ενσαρκώσει τον λαϊκό τραγουδιστή. Μάλιστα τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και ο καλλιτέχνης έκανε την πρώτη του ανάρτηση για την εμπειρία που ζει, καθώς επίσης δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες του στον ρόλο του Καζαντζίδη.

Πολλά γνωστά πρόσωπα αποθέωσαν τον Χρήστο Μάστορα κάτω από την ανάρτησή του στο instagram, μεταξύ άλλων και η Χάρις Αλεξίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έγραψε μερικά συγκινητικά λόγια για τον Μάστορα, το ταλέντο του αλλά και για τη μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε.

Το αποθεωτικό σχόλιο της Χάρις Αλεξίου για τον Χρήστο Μάστορα

«Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο Χρήστο μου. Είσαι τυχερός που ζεις τέτοια ιστορία και ενσαρκώνεις αυτόν τον Μύθο που δίδαξε όλους εμάς, που αγαπήσαμε το λαϊκό τραγούδι κι αυτόν. Το ταλέντο σου σε οδήγησε σε αυτόν τον ρόλο», έγραψε η Χάρις Αλεξίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share