Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Μητσοτάκης από Αγρίνιο: «Πάμε να βάλουμε τρίποντο στις Ευρωεκλογές - Εμείς δε θα συγκαλύψουμε εφοριακούς»

Σε κλίμα τελικού Final Four και ο πρωθυπουργός !

25 Μαΐου 2024 14:04
Μητσοτάκης από Αγρίνιο: «Πάμε να βάλουμε τρίποντο στις Ευρωεκλογές - Εμείς δε θα συγκαλύψουμε εφοριακούς»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από Ρέα Βέσση

Ηχηρό μήνυμα στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ρυθμούς Final Four, λέγοντας πως «πάμε να βάλουμε τρίποντο στις Ευρωεκλογές», από το Αγρίνιο, όπου είναι ο σημερινός προορισμός της περιοδείας του.

«Ξέρουμε να κερδίζουμε τις εκλογικές μάχες, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ψηφοφόρους του Αγρινίου για τα «εντυπωσιακά ποσοστά», όπως είπε, στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Δείτε επίσης τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: Στέφανος Κασσελάκης: «Ευκατάστατος έγινα το 2022, μέχρι τότε ήμουν στο άγχος - Επικίνδυνος ο Μητσοτάκης για τη χώρα»

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι το τι θα γίνει στην Ευρώπη μετά τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι πολύ σημαντικό και για το τι θα γίνει στη χώρα μας.

«Θα ψηφίσουμε για να στείλουμε μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας όσον αφορά το εγχώριο πολιτικό σκηνικό, είναι πολύ αλαζονικό όταν κάποιοι μας κατηγορούν για αλαζονεία για το 41%, μας το 41% είστε εσείς, εσείς μας το δώσατε», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η αντιπολίτευση έχει μετατρέψει τις ευρεωεκλογές σε άτυπο δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης.

Σχετικά με το «μέτωπο» της ακρίβειας, τόνισε ότι «δεν θα ξαναχρεοκοπήσουμε από τις ψεύτικες υποσχέσεις κάποιων», αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη για την δέσμευση της επαναφοράς του 13ου και 14ου μισθού.

«Εμείς δεν θα συγκαλύπτουμε εφοριακούς, το αποδείξαμε», ήταν η παρέμβαση του πρωθυπουργού για το «αμαρτωλό» κύκλωμα στη ΔΟΥ της Χαλκίδας.

«Πάμε μαζί σταθερά, τολμηρά, να φέρουμε πιο κοντά την Ελλάδα στην Ευρώπη. Πάμε για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ», κατέληξε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share