Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Τύχη... βουνό για Έλληνα στο Τορόντο: Κέρδισε 70 εκατ. στο Lotto Max - Θα τα ξοδέψει με τη μεγάλη του οικογένεια

Καλοφάγωτα!

25 Μαΐου 2024 13:48
Τύχη... βουνό για Έλληνα στο Τορόντο: Κέρδισε 70 εκατ. στο Lotto Max - Θα τα ξοδέψει με τη μεγάλη του οικογένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τύχη χαμογέλασε σε ένα δημόσιο υπάλληλο που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε, τον Γκρέγκορι Τσιάλτας από το Τορόντο του Καναδά, ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του όταν έμαθε ότι είχε κερδίσει 70 εκατομμύρια δολάρια στο Lotto Max στην κλήρωση της 19ης Απριλίου.

Στόχος του τώρα που συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί; Να φροντίσει τη μεγάλη ελληνική οικογένειά του.

Δείτε επίσης: Βατικανό: Ο πρώτος millenial άγιος - Γιατί αγιοποιήθηκε ένας 15χρονος κομπιουτεράς από τον Πάπα

«Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια», δήλωσε ο Τσιάλτας, ο οποίος είναι πατέρας και ελεύθερος, στην OLG, σύμφωνα με την Toronto Sun.

«Είναι λίγο κλισέ, ακριβώς όπως εκείνη η ταινία (My Big Fat Greek Wedding), αλλά δεν θα το ήθελα αλλιώς. Γι’ αυτό και απευθύνθηκα πρώτος σε αυτούς με αυτή την απίστευτη είδηση», τόνισε.

Ο Τσιάλτας αγόρασε το τυχερό δελτίο, ενώ βρισκόταν έξω για ψώνια και επέλεξε αριθμούς σημαντικούς για τα παιδιά του, τα αδέλφια του και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Είπε ότι αρχικά νόμιζε ότι είχε βρει μόνο τρεις αριθμούς, αλλά κάτι του είπε να το ελέγξει ξανά το δελτίο.

«Τότε συνειδητοποίησα ότι έβλεπα τους αριθμούς από λάθος ημερομηνία κλήρωσης», δήλωσε ο Τσιάλτας.

«Έτσι, γύρισα πίσω για να βρω τα αποτελέσματα από την κλήρωση του Lotto Max στις 19 Απριλίου και τότε είδα ότι βρήκα και τους επτά αριθμούς. Έπαθα απόλυτο σοκ!».

Ακόμη δεν το πίστευε και τηλεφώνησε στον καλύτερό του φίλο για να επιβεβαιώσει τη νίκη. «Του ζήτησα να ελέγξει τους αριθμούς στο OLG.ca και να μου τους διαβάσει».

«Αποφασίσαμε να συναντηθούμε σε ένα κατάστημα κοντά στα σπίτια μας και να τα ελέγξουμε τριπλά, χρησιμοποιώντας το μηχάνημα ελέγχου στο κατάστημα. Όταν άρχισα να συνειδητοποιώ τι είχε συμβεί, το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να φύγω από το κατάστημα ήσυχα, αλλά ο φίλος μου είχε φρικάρει!».

Ο Τσιάλτας θέλησε να μοιραστεί τα νέα με την οικογένειά του. «Τους κάλεσα όλους στο FaceTime για να μοιραστώ αυτά τα συναρπαστικά νέα, αλλά κανείς δεν με πίστεψε. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να τους πείσω ότι ήταν αλήθεια».

Αφού αντιμετώπισε κάποια θέματα με την υγεία του τον περασμένο χρόνο, ο Τσιάλτας δήλωσε ότι η υποστήριξη της οικογένειάς του σήμαινε πολλά. «Ήταν συγκινητικό να έχω την αγάπη τους κατά τη διάρκεια όλης αυτής της απίστευτης εμπειρίας», δήλωσε. «Με κράτησαν προσγειωμένο και συγκεντρωμένο σε αυτό που είναι πιο σημαντικό – η οικογένειά μου».

Ανάμεσα στα σχέδια για τις δαπάνες του είναι τα ταξίδια, η εξασφάλιση ότι τα παιδιά του θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, πιθανώς νέα αυτοκίνητα και σπίτια για την πιο κοντινή οικογένειά του και η προσφορά στην κοινότητα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share