Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Γυναίκα κάλεσε τα πεθερικά της στο σπίτι να τους κάνει το τραπέζι & πέθαναν όλοι: «Ήταν ατύχημα», ισχυρίζεται η ίδια

Τι έγινε εδώ ρε παιδιά;

13 Ιουνίου 2024 09:40
Γυναίκα κάλεσε τα πεθερικά της στο σπίτι να τους κάνει το τραπέζι & πέθαναν όλοι: «Ήταν ατύχημα», ισχυρίζεται η ίδια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μια γυναίκα από την Αυστραλία, που μαγείρεψε μοσχαρίσιο γουέλινγκτον με μανιτάρια, προκαλώντας τον θάνατο τριών συγγενών της εξ αγχιστείας, δήλωσε στην αστυνομία ότι ήταν ατύχημα.

Η αστυνομία της Αυστραλίας πιστεύει ότι τα θύματα κατανάλωσαν μανιτάρια «death cap» (θανατίτη), τα οποία είναι εξαιρετικά θανατηφόρα όταν καταναλώνονται. Στην κατάθεσή της, η Έριν Πάτερσον ανέφερε ότι χρησιμοποίησε κάποια αποξηραμένα μανιτάρια, αλλά δεν γνώριζε ότι ήταν δηλητηριώδη.

«Νιώθω συντετριμμένη σκεπτόμενη ότι αυτά τα μανιτάρια πιθανώς συνέβαλαν στην ασθένεια που υπέστησαν οι αγαπημένοι μου», δήλωσε η 48χρονη. «Θέλω πραγματικά να επαναλάβω ότι δεν είχα κανέναν απολύτως λόγο να βλάψω αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούσα, ήταν ατύχημα».

Η Πάτερσον είχε προσκαλέσει σε δείπνο τα πρώην πεθερικά της Γκέιλ και Ντον Πάτερσον και την αδερφή της Γκέιλ, Χέδερ Γουίλκινσον μαζί με τον σύζυγό της Ίαν. Ο εν διαστάσει σύζυγός της Έριν δεν κατάφερε να παραστεί την τελευταία στιγμή.

Ώρες μετά το γεύμα και οι τέσσερις καλεσμένοι αρρώστησαν από κάτι που αρχικά νόμιζαν ότι ήταν σοβαρή τροφική δηλητηρίαση. Μέσα σε λίγες ημέρες, η Χέδερ, 66 ετών, η Γκέιλ, 70 ετών, και ο Ντον, 70 ετών, άφησαν την τελευταιά τους πνοή. Ο Ίαν, 68 ετών, εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο της Μελβούρνης, καθώς περιμένει μεταμόσχευση ήπατος.

Γυναίκα κάλεσε τα πεθερικά της στο σπίτι να τους κάνει το τραπέζι & πέθαναν όλοι: «Ήταν ατύχημα », ισχυρίζεται η ίδια

Η Έριν ανέφερε στους αστυνομικούς ότι μεταφέρθηκε και η ίδια στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και οι γιατροί της χορήγησαν φάρμακα και ορό για να μην υποστεί βλάβη στο συκώτι.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share