Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Το παραδέχτηκε επιτέλους η Μαρία Ιωαννίδου για τη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα: «Έκανα μία σχέση μαζί του...Στο διάστημα που ήμουν με τον Φρέντυ» (video)

Δεν κρύφτηκε

25 Μαΐου 2024 16:10
Το παραδέχτηκε επιτέλους η Μαρία Ιωαννίδου για τη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα: «Έκανα μία σχέση μαζί του...Στο διάστημα που ήμουν με τον Φρέντυ» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Ιωαννίδου συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στο πάρτι γενεθλίων της Ζωζώς Σαπουντζάκη.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός και χορεύτρια έδωσε συνέντευξη για τη νομική οδό την οποία έχει λάβει το θέμα της ηλικίας της στη Wikipedia, τον λόγο που δεν τη βλέπουμε στο J2US, ενώ διευκρινίζει τη θέση της γύρω από τη σχέση που αποκάλυψε πρόσφατα ότι διατηρούσε με τον Γιώργο Νταλάρα τη δεκαετία του ’90.

Με την ευκαιρία, δείτε: Κι όμως, το ξεστόμισε η Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα σχέση 6-7 μήνες με τον Γιώργο Νταλάρα και δε θα ντραπώ!»

«Έλεος πια με την κακία!»

«Προχωράει νομικά το θέμα με την ηλικία μου. Μου έχουν προσθέσει πολλά χρόνια. Είμαι εγώ 81; Όχι, πείτε μου, είμαι 81;», απάντησε χιουμοριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Συναντήθηκα με τον κύριο Κοκλώνη για να είμαι στο J2US αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Είπε και ξείπε. Κάποιος με «καρφώνει», κάποιος δεν με θέλει, κάτι συμβαίνει. Όλα καλά, δεν κρατάω κακία. Άσε το παιδί να κάνει καριέρα… αν μπορέσει», δηλώνει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Ήμουν με τον Γιώργο Νταλάρα, όταν για έναν χρόνο με τον Φρέντυ είχαμε χωρίσει για δικούς μας λόγους. Σε αυτό το διάστημα έκανα μία σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, όχι στο διάστημα που ήμουν με τον Φρέντυ», ξεκαθαρίζει η Μαρία Ιωαννίδου αμέσως μετά.

«Απατάς τον Φρέντυ Γερμανό; Ποτέ! Έλεος πια με την κακία! Έγραψαν και είπαν διάφορα! Δεν ντρέπονται; Θα το ‘λεγα αν ήταν αλλιώς; Μόνη μου το είπα, δεν το ήξερε κανείς αυτό», καταλήγει η Μαρία Ιωαννίδου εμφανώς ενοχλημένη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share