Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Μέση Ανατολή: Φρίκη από την ομολογία μελών της Χαμάς: «Τη βι@σαμε εγώ, ο πατέρας μου και ο ξάδερφός μου και μετά τη σκοτώσαμε»

«Τους βάλαμε φωτιά και τους σκοτώσαμε»

25 Μαΐου 2024 17:03
Μέση Ανατολή:  Φρίκη από την ομολογία μελών της Χαμάς: «Τη βι@σαμε εγώ, ο πατέρας μου και ο ξάδερφός μου και μετά τη σκοτώσαμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Αποτροπιασμό προκαλούν περιγραφές μελών της Χαμάς, πατέρα και γιου, που ομολόγησαν ότι κακοποίησαν, βί@σαν και στη συνέχεια σκότωσαν Ισραηλινή όμηρο.

Με την ευκαιρία, δείτε: Σοκάρει βίντεο με γυναίκες ομήρους της Χαμάς μέσα στα αίματα - «Αυτές είναι που μπορούν να μείνουν έγκυες»

Προέβησαν σε φρικιαστικές και αποτρόπαιες πράξεις εναντίον μιας νεαρής Ισραηλινής ομήρου

Τα δύο μέλη της Χαμάς, o 47χρονος Τζαμάλ Χουσεΐν Άχμαντ Ράντι και ο 18χρονος γιος του, Αμπντάλα, συνελήφθησαν στη Λωρίδα της Γάζας πριν από μερικές εβδομάδες και κατά την ανάκρισή τους από τον ισραηλινό στρατό παραδέχθηκαν ότι προέβησαν σε φρικιαστικές πράξεις εναντίον μιας Ισραηλινής ομήρου.

Ο 47χρονος είπε ότι βρήκε μια γυναίκα που «ούρλιαζε» και «έκλαιγε» σε ένα σπίτι στο κιμπούτς Νιρ Οζ, κοντά στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας. «Έκανα αυτό που έκανα, τη βί@σα… Την απείλησα με το όπλο μου για να της βγάλω τα ρούχα, θυμάμαι ότι φορούσε τζιν σορτσάκι, αυτό είναι όλο», είπε.

«Ο πατέρας μου τη βίασε, μετά τη βίασα εγώ, μετά ο ξάδερφός μου και μετά φύγαμε, αλλά ο πατέρας μου τη σκότωσε όταν τελειώσαμε με τους βι@σμούς», είπε ο 18χρονος γιος του Άχμαντ Ράντι.

«Σε κάθε σπίτι όπου βρίσκαμε κάποιον, είτε τον σκοτώναμε είτε τον απαγάγαμε. Στο πρώτο σπίτι βρήκα μια γυναίκα και τον σύζυγό της. Τους βάλαμε φωτιά και τους σκοτώσαμε. Ήταν γύρω στα 40», πρόσθεσε.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share