Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Επεισόδια στου Ρέντη: "Σβήνουν" οι ελπίδες για τον αστυνομικό! Σε καταστολή και διασωληνωμένος ο 31χρονος - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν (Video)

«O ασθενής παραμένει σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων»

8 Δεκεμβρίου 2023 14:58
Επεισόδια στου Ρέντη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Eπεισόδια στου Ρέντη: Δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε χθες, από ναυτική φωτοβολίδα που έριξαν χούλιγκαν.

Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση»

Ματατζής φωνάζει: «Θα γαμη@@@ και εσύ και το παιδί σου» - Σοκάρει βίντεο από τα επεισόδια στου Ρέντη

Ένα απίθανο σκηνικό έλαβε χώρα στα επεισόδια περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με αστυνομικό των ΜΑΤ να απειλεί φίλαθλο.

Τα σοβαρά επεισόδια περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, στιγμάτισαν το παιχνίδι των προημιτελικών του League Cup στο βόλεϊ.

Κατά τη διάρκεια αυτών, λοιπόν, ένα απίθανο σκηνικό τραμπουκισμού έλαβε χώρα και μάλιστα από άνθρωπο της αστυνομίας. Πιο αναλυτικά, ένας φίλαθλος των Πειραιωτών κατέγραψε έναν άνδρα των ΜΑΤ να φωνάζει: «Θα γαμ@@είς και εσύ και το παιδί σου», απευθυνόμενος σε φίλαθλο που βρισκόταν στο σημείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share