Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: «Έτρεχε σε πανικό! Τα ρούχα του ήταν γεμάτα στάχυα!» - Αποκαλυπτική μαρτυρία "καίει" τον 32χρονο Μπαγλαντεσιανό (Video)

«Μάλλον θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν! Είχαμε περάσει πολλές φορές από εκείνο το σημείο και δεν είχαμε βρει κάτι και ξαφνικά χθες το βρήκαμε»

18 Ιουνίου 2023 10:45
Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: «Έτρεχε σε πανικό! Τα ρούχα του ήταν γεμάτα στάχυα!» - Αποκαλυπτική μαρτυρία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Μία νέα αποκαλυπτική μαρτυρία έρχεται στο φως για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό καθώς σύμφωνα με όσα μεταδώθηκαν από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», άνδρας φέρεται να τον είδε να τρέχει σε πανικό την Τετάρτη και τα ρούχα του να είναι γεμάτα με στάχυα!

Παράλληλα, στο δωμάτιο της Αναστάζια βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, ένα κινητό τηλέφωνο που ήταν πάνω στο κρεβάτι της σε φόρτιση.

«Μάλλον θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν!Είχαμε περάσει πολλές φορές από εκείνο το σημείο και δεν είχαμε βρει κάτι και ξαφνικά χθες το βρήκαμε»

Ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής ερευνών πολιτικής προστασίας, μίλησε για τις εξελίξεις των ερευνών στην εκπομπή «Χαμοπέλα και Πάλι!».

«Είχαμε περάσει πολλές φορές από εκείνο το σημείο και δεν είχαμε βρει κάτι και ξαφνικά χθες το βρήκαμε. Μάλλον θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν. Ελέγξαμε τα περισσότερες πηγάδια και είχαμε και ειδικές κάμερες που τα βάλαμε στα πηγάδια για να πούμε τι υπάρχει μέσα στο νερό αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Πιστεύω πως δεν θα σταματήσουμε μέχρι να βρεθεί κάτι».

Στο στόχαστρο από νωρίς η παρέα των πέντε ανδρών

Η παρέα των πέντε ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές μπήκε από την αρχή στο στόχαστρο των Αρχών καθώς είχαν εντοπιστεί μαζί με την Αναστάζια σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Όπως υποστήριξαν στην αστυνομία, η κοπέλα, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε μαζί τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού. Εκεί, όπως είπαν οι ίδιοι, όταν συνειδητοποίησαν ότι η νεαρή κοπέλα ήταν σε κατάσταση μέθης, της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share