Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Πέθανε ο Ασημάκης Αρβανίτης

Θρήνος

7 Ιουνίου 2020 18:55
Πέθανε ο Ασημάκης Αρβανίτης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έφυγε από την ζωή ο Ασημάκης Αρβανίτης. Επίσης, θλίψη έχει προκαλέσει στον ποντιακό ελληνισμό η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Γιώτη Γαβριηλίδη

Ο εκλιπών είχε δύο παιδιά τον Χρήστο, ιδιοκτήτη αστικού λεωφορείου και την Φούλα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ροϊτίκων.

Πέθανε ο Γιώργος Μπουζέτος

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Τρίπολη Αρκαδίας, αλλά και το Πανεπιστήμιο Κρήτης από τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Μπουζέτου, του 23χρονου φοιτητή που χθες ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή στο Αγιοφάραγγο, νότια του Ηρακλείου. Θλίψη έχει προκαλέσει και στην Πάτρα η είδηση θανάτου της κομμώτριας Ελένης Μουζενίδου, στα 52 χρόνια της.

Ο άτυχος 23χρονος από την Τρίπολη που ήταν φοιτητής στο τμήμα υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, είχε πάει για μπάνιο στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό, φαίνεται ότι παρασύρθηκε από το ρεύμα με συνέπεια να χάσεις τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, όταν ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πέθανε ο Στέλιος Παπαδογιάννης

Θρήνος «ξέσπασε» στην Κρήτη, αφού έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Παπαδογιάννης, ο οποίος ήταν ο πιο στενός φίλος του σπουδαίου Νίκου Ξυλούρη.

Αυτό αναφέρεται και σε ανάρτηση στη σελίδα του Νίκου Ξυλούρη στο Facebook, μεταφερόμενο από το Neakriti.gr, ενώ τραγικός ήταν ο θάνατος ενός 20χρονου στο νησί με πνιγμό.

Ειδικότερα, η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Παπαδογιάννης, ο πιο στενός φίλος του Ψαρονίκου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Ο Στέλιος ήταν πρότυπο ανδρείας και κρητικής λεβεντιάς.

Στην φωτογραφία οι δυο φίλοι βρίσκονται στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής, το 1975. Μαζί τους βρισκόταν και ο τρίτος της παρέας, ο Φώτης Γαλανάκης ή Φωταέριο όπως τον αποκαλούσε πειραχτικά ο Ξυλούρης, ο οποίος απαθανάτισε και τη στιγμή».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share