Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Πνίγηκε 20χρονος στην Κρήτη

Τραγωδία

6 Ιουνίου 2020 15:31
Πνίγηκε 20χρονος στην Κρήτη
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Ένας 20χρονος πνίγηκε στην Κρήτη, με δυνάμεις της ΕΜΑΚ να κινητοποιούνται για να ανασύρουν το πτώμα του από δύσβατο σημείο παραλίας.

Λόγω του δύσβατου σημείου της ακτής ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη. Τραγωδία σημειώθηκε και στον Πειραιά με έναν 35χρονο να χάνει την ζωή του από ηλεκτροπληξία.

Πέθανε η 27χρονη Δώρα που ήταν εγκεφαλικά νεκρή μετά από τη γέννα

Η 27χρονη Δώρα από το Βαρθολομιό Ηλείας που είχε μείνει εγκεφαλικά νεκρή μετά τη γέννηση με καισαρική του πρώτου παιδιού της, στις 18 Μαΐου, πέθανε σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών. Τις προηγούμενες ημέρες είχε συγκλονίσει ο σύζυγος της 27χρονης με όσα είχε πει.

Σημειώνεται ότι ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας έχει διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έχει ζητήσει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η γυναίκα είχε πάει στις 18 Μαΐου για να κάνει το προεγχειρητικό έλεγχο ώστε να γεννήσει την επομένη ημέρα με προγραμματισμένο ραντεβού για καισαρική. Ο γιατρός της είπε, όμως, ότι είχε συσπάσεις μήτρας και την έβαλε στο χειρουργείο κάνοντας μόνο το τεστ για τον κορωνοϊό, που είναι απαραίτητο σε όλες τις περιπτώσεις, βάσει πρωτοκόλλου.

Λίγο αργότερα γέννησε το αγοράκι, αλλά όπως ενημέρωσαν τον σύζυγό της, η 27χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το Λύκειο, παντρεύτηκαν πριν από πέντε μήνες με πολιτικό γάμο και το καλοκαίρι επρόκειτο να κάνουν τον θρησκευτικό γάμο.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share