Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Βάσω Λασκαράκη: Το αποκάλυψε 7 χρόνια από το χωρισμό της από τον Τσιμιτσέλη - «Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου...» (video)

Ποιος ήταν δίπλα της σε όλη τη φάση του διαζυγίου

21 Μαΐου 2024 15:43
Βάσω Λασκαράκη: Το αποκάλυψε 7 χρόνια από το χωρισμό της από τον Τσιμιτσέλη - «Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτική για άλλη μία φορά η Βάσω Λασκαράκη, καθώς αποκάλυψε νέες πληροφορίες για τον χωρισμό της 7 χρόνια πριν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μαζί με τον Μελέτη Ηλία μίλησαν στην εκπομπή Ελένη για τη γνωριμία, τη φιλία τους αλλά και τις διαφορές του χαρακτήρα τους. Στάθηκαν ιδιαιτέρως στα προσωπικά τους ζητήματα.

Με την ευκαιρία, δείτε: Αμήχανοι Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος: «Δε θα μας κλείσεις εσύ το σπίτι...»

«Δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες αλλά ταιριάζουμε επαγγελματικά»

«Την πρώτη φορά που είδα την Βάσω εκτός δουλειάς ήταν όταν μας κάλεσε σπίτι της. Είδα μια Βάσω νοικοκυρά που τα έκανε όλα μονή της. Δεν είναι εύκολη η φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας ιδίως στον χώρο μας», είπε ο Μελέτης Ηλίας.

«Με τον Μελέτη είχαμε εξαιρετική χημεία από το πρώτο δοκιμαστικό. Δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες αλλά ταιριάζουμε επαγγελματικά» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

Για τις διαφορές του χαρακτήρα τους σχολίασε ο Μελέτης Ηλίας «αν ήμασταν ζευγάρι με την Βάσω θα περνούσαμε πολύ άσχημα. Είμαστε τελείως αντίθετοι. Είμαι λίγο ακοινώνητος και αντικοινωνικός».

Η Βάσω Λασκαράκη με τη σειρά της επεσήμανε για τον εαυτό της «δεν είμαι ακοινώνητη, είναι λίγο παρεξηγημένο αυτό το κομμάτι μου, απλά είμαι λίγο πιο κρατημένη σε κάποια πράγματα».

«Ο Μελέτης ήταν δίπλα μου σε όλη τη φάση του διαζυγίου»

«Κάποια στιγμή είπα στην Βάσω “θέλω να σου πω κάτι…” και χωρίς να της πω τίποτα περισσότερο κατάλαβε ότι η σύζυγός μου ήταν έγκυος. Κάθε καλοκαίρι “φορτωνόμαστε” στην Βάσω και στον Λευτέρη στην Κρήτη και κάνουμε διακοπές μαζί», τόνισε ο Μελέτης Ηλίας.

Η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης αποκάλυψε: «Τα προβλήματα που προέκυψαν κατά καιρούς στις ζωές μας τα περάσαμε μαζί. Ο Μελέτης ήταν δίπλα μου σε όλη τη φάση του διαζυγίου».

«Όταν γεννήθηκε ο γιος του Μελέτη ήμασταν μαζί στο γύρισμα. Πήγαμε τον είδαμε και επιστρέψαμε στο γύρισμα. Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου μου ο Μελέτης κοιτούσε το κινητό του και του έλεγα “πες μου πότε θα βγει”. Ευχόμαστε η νέα σεζόν να μας βρει μαζί στο σανίδι με ένα ωραίο έργο και ένα ωραίο καστ ηθοποιών», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share