Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Στα όρια της αγένειας ο Άδωνις Γεωργιάδης: Η φράση που ταρακούνησε τον Κασσελάκη

«Κάνουμε ενίοτε και λάθη»

21 Μαΐου 2024 13:06
Στα όρια της αγένειας ο Άδωνις Γεωργιάδης: Η φράση που ταρακούνησε τον Κασσελάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο χυδαίος χαρακτηρισμός «μάπα» του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Στέφανο Κασσελάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δίνει «πληρωμένη απάντηση» στον υπουργό Υγείας, ο οποίος πήγε στη συνέχεια να τα «μπαλώσει» με μια μισή συγγνώμη, «διανθισμένη» με ειρωνείες.

Διαβάστε επίσης: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΚΑΤ: «Θέλουμε το ΕΣΥ να είναι ελκυστικό και για νέους γιατρούς - Οι υποδομές βελτιώνονται πια»

Η ευκολία με την οποία η κυβέρνηση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και γενικά την αντιπολίτευση για τοξικότητα και εχθροπάθεια στο δημόσιο λόγο, εκθέτει καταφανώς την ίδια, όταν υπουργοί της, όπως ο κ. Γεωργιάδης χρησιμοποιούν τέτοιους χαρακτηρισμούς και καταφεύγουν σε ειρωνείες και υποτιμητικά σχόλια, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της πολιτικής.

Αν πρόκειται για μία ακόμη επικοινωνιακή υπερβολή, από τις πολλές που έχει να επιδείξει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι ένα ζητούμενο μέχρι ποίου σημείου μπορεί να φτάσει ο ίδιος δοκιμάζοντας τις αντοχές και του κόμματος του. Αλλά εάν εκληφθεί η όλη συμπεριφορά του ως δείγμα της αλαζονείας, για την οποία έχει προκληθεί ενόχληση στην κοινή γνώμη, ακόμα και σε ψηφοφόρους της ΝΔ, τότε το πρόβλημα είναι μάλλον του κυβερνώντος κόμματος, ειδικά ενόψει ευρωεκλογών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Υγείας, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε ως «μάπα» τον Στέφανο Κασσελάκη, σε συνέντευξή του.

Δείτε στο 18:20 λεπτό:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share