Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Η Beyoncé και η Levi's ® κατακτούν τα charts και την αγορά με το "Levii's Jeans" (VIDEO)

Όταν η μουσική και η μόδα ενώνουν δυνάμεις!

13 Μαΐου 2024 13:00
Beyonce-jeans
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Με περισσότερες από 2 εκατομμύρια θέασεις στο TouTube, σε μόλις 1,5 μήνα από την ημερομηνία uploading, το μελωδικό country κομμάτι "Levii's Jeans", το απίστευτο ντουέτο της μοναδικής Beyoncé που συνεργάζεται εδώ με τον υπερταλαντούχο ράπερ Post Malone, έχει κερδίσει το μουσικόφιλο κοινό παγκοσμίως, κατακτώντας τα charts!

Μάλιστα, η κυκλοφορία του "Levii's Jeans", από το album "Cowboy Carter", σηματοδοτεί μια θριαμβευτική συνεργασία για το εμβληματικό denim brand και τη βασίλισσα της pop, με το τραγούδι να έχει εκτοξεύσει τόσο τη δημοτικότητα της Beyoncé, όσο και τις μετοχές της Levi Strauss & Co., αποδεικνύοντας την αδιαμφισβήτητη δύναμη της μουσικής και της μόδας όταν ενώνονται.

Κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις τζιν Levi's μετά την κυκλοφορία του "Levii's Jeans" της Beyonce!

Όπως καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς ό,τι ακουμπά με το χεράκι της η θεά Beyonce γίνεται χρυσός, ωσάν άλλος Μίδας! Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι από την κυκλοφορία του "Levii's Jeans", οι πωλήσεις τζιν Levi's έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, με άνοδο 20% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο! Η άνοδος οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση για τα τζιν που φορά η Beyoncé στο video clip του τραγουδιού, καθώς και στην ανανεωμένη αγάπη του κοινού για την country αισθητική που πρεσβεύει το album.

H Beyoncé τραγουδά 'Levii's Jeans'

Το γεγονός, βέβαια, ότι η Beyonce αποτελεί το νούμερο 1 pop είδωλο παγκοσμίως, συντέλεσε ώστε μετά την κυκλοφορία του "Levii's Jeans" να εκτοξευτεί η δημοφιλία και αναγνωρισιμότητα της Levi's στις νεότερες ηλικίες. Όπως είναι φυσικό, η συνεργασία με τη Beyoncé, ένα είδωλο για εκατομμύρια νέους, έχει φέρει το brand σε επαφή με ένα πιο δυναμικό και fashion-conscious κοινό.Επιπλέον, η μετοχή της Levi Strauss & Co. έχει σημειώσει άνοδο 15% από την κυκλοφορία του "Levii's Jeans", αντικατοπτρίζοντας την αισιοδοξία των επενδυτών για το μέλλον του brand.

H συνεργασία Beyoncé-Levi's ενώνει τους απανταχού fans!

Πέρα, όμως, από τα οικονομικά οφέλη, η συνεργασία Beyoncé-Levi's έχει δημιουργήσει και μια αίσθηση ενσυναίσθησης και ενότητας στους fans. Το "Levii's Jeans" έχει γίνει ύμνος αυτοπεποίθησης και γυναικείας ενδυνάμωσης, ενώ η country ατμόσφαιρα του album φέρνει στο προσκήνιο την κληρονομιά της μαύρης μουσικής με έναν σύγχρονο και δυναμικό τρόπο.

H Beyoncé με το 'Levii's Jeans'

Συνολικά, η συνεργασία Beyoncé-Levi's αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η μουσική και η μόδα μπορούν να ενώσουν δυνάμεις για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό και επιτυχημένο. Το "Levii's Jeans" έχει αφήσει το στίγμα του, τόσο στα charts όσο και στην αγορά, ενώ παράλληλα έχει ενδυναμώσει την εικόνα και των δύο brands.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share