Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Για να γράψω τα βιβλία μου κάνω ξηρασία, δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα για 3-4 μέρες, απέχω και από το νερό» (video)

«Αυτό γίνεται για να έρθουν όλες οι αναμνήσεις πολύ καθαρές μέσα μου, έτσι ώστε να μπορέσω να τις γράψω»

23 Μαΐου 2024 16:51
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Για να γράψω τα βιβλία μου κάνω ξηρασία, δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα για 3-4 μέρες, απέχω και από το νερό» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις διατροφικές συνήθειες που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, καλεσμένος στο podcast «The speakers».

Ειδικότερα, στο απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 23/5 στο Happy Day ο ηθοποιός και συγγραφέας τονίζει πως δεν είναι vegan, διότι υπάρχουν κάποιες τροφές όπως το μέλι στη διατροφή του.

Δείτε επίσης: Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δεν πάνε φροντιστήρια τα παιδιά μου, δεν έχει τέτοια, τα αγγλικά τους τα κάνει η μαμά τους» (video)

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε επίσης η αποκάλυψη του ηθοποιού για την ξηρασία που κάνει όταν θέλει να γράψει ένα βιβλίο με αποτέλεσμα να περνάνε ημέρες που δεν τρώει και δεν πίνει νερό.

«Δημιούργησα έναν προσωπικό, ηθικό κώδικα διατροφής»

«Δεν είμαι vegan καταρχήν, γιατί τρώω μέλι και αβγά μη γονιμοποιημένα. Η διαφορά έχει να κάνει με το ότι έχω μεγαλώσει σε χωριό και επειδή έχω παρευρεθεί και βοηθήσει σε σφαγές ζώων για να τα φάμε. Όταν μέσα μου χτύπησε ένα καμπανάκι και είδα ότι δεν έχω πλέον την ψυχική δύναμη, το ψυχικό και το σωματικό σθένος για να σφάξω ένα γουρούνι, έστω και μια κότα. Δημιούργησα έναν προσωπικό, ηθικό κώδικα διατροφής για μένα και μόνο για μένα.

Δεν τον επιβάλω σε κανέναν, ούτε στα παιδιά μου. Ο κώδικας αυτός λέει ότι δε δικαιούμαι να φάω κάτι, αν δεν έχω την ψυχική και σωματική δύναμη να το κοιτάξω στα μάτια και επειδή ήμουν και ψαροντουφεκάς μια ημέρα στον βυθό κοιτάζω ψάρι και βλέπω ότι δεν έχω τη δύναμη να πατήσω τη σκανδάλη από το ψαροντούφεκο.

Την περίοδο που γράφω τα βιβλία μου κάνω για αρκετές ημέρες πριν ξεκινήσω ξηρασία. Ξηρασία σημαίνει για 3-4 ημέρες δεν τρως και δεν πίνεις τίποτα. Απέχω και από το νερό και αυτό γίνεται για να έρθουν όλες αυτές οι αναμνήσεις πολύ καθαρές μέσα μου, έτσι ώστε να μπορέσω να τις γράψω», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share