Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ανταριασμένοι όλοι οι άντρες με τη Μαρία Κωνσταντάκη: «Ήμουν πολύ ανταγωνιστική και ευνουχιστική με το άλλο φύλο» (video)

«Δε θέλω να ζήσω τη μητρότητα»

23 Μαΐου 2024 16:31
Ανταριασμένοι όλοι οι άντρες με τη Μαρία Κωνσταντάκη: «Ήμουν πολύ ανταγωνιστική και ευνουχιστική με το άλλο φύλο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τα βάθη της ψυχής της μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη, σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τους γονείς της, τη σχέση της με το άλλο φύλο, τη μητρότητα, αλλά και τις ανασφάλειες που είχε.

«Με τους γονείς μου έχω περάσει στο στάδιο της κατανόησης, αλλά και ως προς τις δικές μου συμπεριφορές και θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Είμαι δηλωμένος μαμάκας, μεγαλώνοντας αισθάνεσαι τυχερός όταν οι γονείς σου είναι καλά. Είχα να διαχειριστώ τη σχέση μου με το άλλο φύλο, ήμουν πολύ ανταγωνιστική και πολύ ευνουχιστική και έπρεπε να το δουλέψω αυτό το κομμάτι. Γενικά δουλεύω τον εαυτό μου και είμαι σε πολύ καλή φάση», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Διαβάστε επίσης: Όλοι οι Θεσσαλονικείς έξαλλοι με αυτό που είπε ο Σταρόβας: «Τι θα πει συμπρωτεύουσα; Πάλι θα έρθουν να πουλήσουν στην Αθήνα τη δουλειά τους»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός δήλωσε: «Ειδικά στους γονείς είναι που πρέπει να τους βάλεις όριο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά, δε θέλω να ζήσω τη μητρότητα όμως. Μπαίνοντας στα 50 μπαίνεις σε ένα άλλο κομμάτι θεώρησης. Είσαι σε πολύ ωραία φάση, να αφήσεις πράγματα που σε πιο μικρή ηλικία είχες ανασφάλεια. Δε μου άρεσαν τα πόδια μου, το χαμόγελό μου, τα δόντια μου, η μύτη μου που την άλλαξα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share