Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Συγκινεί για την κόρη του ο Πάνος Μουζουράκης: «Είναι εκείνο το κενό που έψαχνα να γεμίσω την ψυχή μου, ήρθε επιτέλους» (video)

«Νιώθω σαν να επέστρεψα στην οικογένειά μου, από την οποία λείπω από τα 17»

23 Μαΐου 2024 15:05
Συγκινεί για την κόρη του ο Πάνος Μουζουράκης: «Είναι εκείνο το κενό που έψαχνα να γεμίσω την ψυχή μου, ήρθε επιτέλους» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τα πιο τρυφερά λόγια μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης για τη μονάκριβη κόρη του, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους.

Αρχικά, ο ίδιος και η Έλενα Παπαρίζου, που ήταν μαζί του, μίλησαν για τη συνεργασία τους και τη μεταξύ τους σχέση με τα καλύτερα λόγια.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη για την κόρη του

«Η Έλενα είναι υποστηριστική στα πάντα. Αυτό το λαμπερό πλάσμα, λάμπει μέσα από την ψυχή της και όλο αυτό το φως δεν ντρέπεται, δεν φοβάται να το μοιράσει απλόχερα, όποια στιγμή κι αν το χρειαστείς. Είναι η γραμμή βοήθειάς μου», είπε αρχικά ο τραγουδιστής για την Έλενα Παπαρίζου και εκείνη επισήμανε με τη σειρά της για εκείνον:

«Όταν μιλάμε στο τηλέφωνο θέλουμε την ωρίτσα μας. Λέμε πολλά γενικότερα. Είναι πάρα πολύ καλός φίλος. Μη σου πω ότι είναι και ένας από τους καλύτερούς μου φίλους. Σ' αγαπάω, είδες;» και πρόσθεσε: «Αγαπιόμαστε πάρα πολύ, αγαπώ πολύ και τη γυναίκα του. Είμαι χαρούμενη για ό,τι έχει κάνει ο Πάνος και για όλα τα καινούργια που έρχονται μέσα στη ζωή του, όπως και αυτό το μικρό λαμπερό πλασματάκι που έχει έρθει στη ζωή του».

Διαβάστε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Με όλον τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα, αυτά τα παιδιά τα αισθάνομαι δικά μου» (photos)

«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή, ήρθε και μαζί με τον δίσκο. Είναι εκείνο το κενό που έψαχνα να γεμίσω την ψυχή μου τόσο καιρό και ήρθε επιτέλους να πάρει τη θέση του στην καρδιά μου για να επιστρέψω στην οικογένειά μου, από την οποία λείπω από τα 17», σημείωσε στο τέλος ο Πάνος Μουζουράκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share