Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Κωνσταντίνα: «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει! Δύσκολα ανταπεξέρχεσαι σε τέτοιες καταστάσεις» (video)

«Τα αδέρφια μου είναι στην Κύπρο, η μαμά μου έχει “φύγει”, ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος»

23 Μαΐου 2024 15:23
Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Κωνσταντίνα: «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει! Δύσκολα ανταπεξέρχεσαι σε τέτοιες καταστάσεις» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγιση προχώρησε η Κωνσταντίνα, καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τις τραυματικές στιγμές που βίωσε κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, αποκαλύπτοντας ότι σπάνια επισκέπτεται την πατρίδα της πια.

«Η μαμά μου έχει “φύγει” και ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος»

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα δήλωσε: «Πηγαίνω πολύ σπάνια στην Κύπρο. Τα καλοκαίρια πηγαίνω, κάνω κάποια συναυλία και μένω και βλέπω τους δικούς μου. Τα αδέρφια μου είναι στην Κύπρο, η μαμά μου έχει “φύγει”, ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος. Τα λέμε συνέχεια αυτά, αλλά είναι κάτι που με στενοχωρεί όταν το συζητάω, όταν μπαίνουμε σε αυτά τα μονοπάτια. Όταν έχεις ζήσει τον πόλεμο, όταν τον αφηγείσαι είναι σαν να τον ζεις ξανά. Ο πόλεμος, για τους πιο πολλούς, είναι απλά μια λέξη, αλλά είναι άλλο να το ζεις».

Θυμηθείτε επίσης: Σπάραξε η Κωνσταντίνα: «Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε κάποιο νέο» - Η εξομολόγηση για τον αγνοούμενο πατέρα της

Επίσης, πρόσθεσε: «Όταν το ζήσεις, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθεις σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Βομβαρδισμοί, πυροβολισμοί, τανκς, αιχμαλωσία… Εντάξει, εγώ τα έχω ζήσει αυτά. Γι’ αυτούς που δεν τα έχουν ζήσει αυτά, δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολες καταστάσεις είναι. Γι’ αυτό πρέπει να επιμείνουμε για την ειρήνη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share