Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Έγινε θέαμα σε όλο το Πανεπιστήμιο: H Άννα Δρούζα πήγε στην ορκωμοσία της κόρης της και «έσβησε» όλες τις άλλες μαμάδες (photo)

Δίδαξε στιλ η παρουσιάστρια

23 Μαΐου 2024 15:57
Έγινε θέαμα σε όλο το Πανεπιστήμιο: H Άννα Δρούζα πήγε στην ορκωμοσία της κόρης της και «έσβησε» όλες τις άλλες μαμάδες (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φούσκωσε» από περηφάνια η Άννα Δρούζα στην τελετή αποφοίτησης της 22χρονης κόρης της, Αριάδνης Οικονόμου, από το Πανεπιστήμιο της Πανσυλβάνια.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που πρόσφατα μαθεύτηκε ότι επιστρέφει στην τηλεόραση, παρευρέθηκε στην ορκωμοσία της κόρης της, την οποία έχει αποκτήσει με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, Νίκο Οικονόμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και χώρισαν το 2004, ενώ η κόρη του γεννήθηκε το 2002. Μετά το σχολείο, η Αριάδνη Οικονόμου ξεκίνησε σπουδές στην Αμερική και μόλις αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Η ανάρτηση της Άννας Δρούζα για την κόρη της

Μάλιστα, σε ανάρτηση που έκανε η Άννα Δρούζα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υπογράμμισε: «Έζησα άλλη μια έκπληξη της ζωής! Δροσίστηκε η ψυχή μου βλέποντας χιλιάδες παιδιά γεμάτα ελπίδα να ζήσουν, να κατακτήσουν τα όνειρα τους. Μια συμβουλή τους έδωσε στην αποφοίτηση ο πρόεδρος ενός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου το Upenn (University of Pennsylvania). Είπε: μόνο μην αφήσετε τον φόβο να σας κυριεύσει και χάσετε τον εαυτό σας και την ζωή! Αριάδνη μου μη φοβηθείς να ζήσεις! Δίχως τέλος και δίχως αρχή! Σε λατρεύω!!!».

Η Άννα Δρούζα στην αποφοίτηση της κόρης της

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Άννα Δρούζα

Η Αριάδνη Οικονόμου είναι πανύψηλη και ορκίστηκε με δερμάτινα flat σανδάλια και τον τήβενο, ενώ η μητέρα της επέλεξε ένα blue navy σύνολο, τσάντα Prada και animal print γόβες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share