Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Παραχώρησα το τεράστιο σπίτι μου σε έναν Πακιστανό και 5 άστεγους, κάνουν τις βόλτες τους εκεί, περνάνε ωραία» (video)

«Ποτέ του δε σκέφτηκε να με κλέψει, για να δεις ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια σε αυτή τη ζωή»

23 Μαΐου 2024 17:54
Δήμητρα Κατσαφάδου: «Παραχώρησα το τεράστιο σπίτι μου σε έναν Πακιστανό και 5 άστεγους, κάνουν τις βόλτες τους εκεί, περνάνε ωραία» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου στο «The 2Night Show» αποκαλύπτοντας ακόμα και πολύ προσωπικές πληροφορίες από τη ζωή της.

Στην ίδια συνέντευξη, Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ήμουν "φυτό", τα λουλούδια που έπαιρνα από τον "γόη" του σχολείου τα έστελνε η μάνα μου, "σιγά μη σε κοιτούσε" μου είπε» (video)

«Το σπίτι είναι πλέον δοσμένο. Ο Κυριάκος και εγώ είμαστε οι πιο large θα έλεγα. Σταματάει σε ένα φανάρι και μου λέει έχω δει έναν κύριο. Πλέον μένει εκεί στο σπίτι μαζί με άλλους 5 ανθρώπους άστεγους, που τους έχουμε μαζέψει. Φαίνεται ο άνθρωπος που σέβεται αυτό που του προσφέρεις. Μένει σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι. Το πρώτο σπίτι που έφτιαξα. Κάνουν τις βόλτες τους εκεί, περνάνε ωραία.

Επίσης, έχω εκεί τον γιο μου, όπως τον λέω, γιατί είναι από το Πακιστάν και είναι πολύ καλό παιδί. Ποτέ του δε σκέφτηκε να με κλέψει, για να δεις ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια σε αυτή τη ζωή. Του λέω: ''Πάρ' το ρε φίλε να γουστάρεις''. Μένουν εκεί τα παιδιά, περνάνε τέλεια.

Εγώ μένω με την αγέλη μου στο Καπανδρίτι, έχω 22 σκυλάκια. Τα αγκαλιάζω εναλλάξ γιατί τσακώνονται. Μου παίρνουν την κακή ενέργεια, το μάτι, τα πάντα», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share