Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ήμουν "φυτό", τα λουλούδια που έπαιρνα από τον "γόη" του σχολείου τα έστελνε η μάνα μου, "σιγά μη σε κοιτούσε" μου είπε» (video)

«Μου τα έστελνε για να δείξει ότι "να η κόρη μου τα έχει με κάποιον"»

23 Μαΐου 2024 11:59
Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ήμουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Δήμητρας Κατσαφάδου στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show», για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με τη μητέρα της.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Κατσαφάδου για την πρώην σχέση της

«Ήμουν 10 χρόνια σε σχέση. Φταίω εγώ, όλο το βάρος το ρίχνω σε εμένα. Εκείνος ο άνθρωπος μου τον εμφύσησε η μητέρα μου. Ήμουν πολύ φυτό στο σχολείο και δε βλεπόμουν. Εκείνος ήταν γόης. Μου έστελνε λουλούδια και αρκουδάκια. Περνούσε με τα μηχανάκια και εγώ έλεγα θα με κοιτάξει, αλλά δε με κοιτούσε. Τελικά μου αποκάλυψε η μάνα μου ότι "εγώ στα έστελνα, σιγά μη σε κοιτούσε". Μου τα έστελνε για να δείξει ότι "να η κόρη μου τα έχει με κάποιον". Και τελικά ήρθε ο χωροχρόνος και τα φτιάξαμε!», αποκάλυψε σχετικά με τη μεγάλη σχέση που είχε στη ζωή της.

Η απώλεια που την «τσάκισε» ψυχολογικά

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον θάνατο της Ραφαέλας Πιτσικάλη, η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε για μεγάλο διάστημα με τον καρκίνο.

«Έχασα ένα παιδί που ήταν πολύ κοντά μου, το λάτρεψα. Η Ραφαέλα Πιτσικάλη. Όλη η Ελλάδα βοήθησε με εράνους, το τι έκανα εγώ ας μην το πούμε. Απλά είδα ένα παιδί στο Make a Wish, ήρθε πάνω μου, μου λέει “είσαι η μάνα μου”, παλέψαμε μαζί. Όλη η Ελλάδα την αγαπάει. Πόνεσα πολύ με τον χαμό της. Είναι κάτι τραυματικό, δένομαι πολύ με αυτά τα παιδιά. Να πούμε το ευχάριστο, όμως. Με αφορμή την Ραφαέλα, όλη η εταιρεία μου, όποιο παιδάκι έχει καρκίνο του δίνουμε 5 προϊόντα εντελώς δωρεάν. Δε θέλουμε χαρτιά, δεν το ψάχνουμε. Το χαρίζουμε εντελώς, δεν είναι καμία διαφήμιση. Όποιος έρθει, αρκεί να μας ανάβει ένα κερί», εξομολογήθηκε συγκινημένη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share