Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Έκανε τα πάντα να γίνει μαμά η Βίκυ Βολιώτη: «Παντρεύτηκα μόνο και μόνο για την υιοθεσία, είχα πει "Xωρίς την Άννα εγώ δε γυρίζω από την Αιθιοπία"»

«Ήμουν αποφασισμένη, θα έμενα εκεί»

23 Μαΐου 2024 19:05
Έκανε τα πάντα να γίνει μαμά η Βίκυ Βολιώτη: «Παντρεύτηκα μόνο και μόνο για την υιοθεσία, είχα πει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» έδωσε η Βίκυ Βολιώτη, συγκινώντας μεταξύ άλλων για την υιοθεσία της κόρης της, Άννας.

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός: «Ήμουν ένα παιδί πολύ ζωηρό, δεν φοβόμουν. Άλλαξα αρκετά με την αρρώστια και τον θάνατο του πατέρα μου. Πιο σημαδιακά ήταν τα χρόνια της αρρώστιας του πατέρα μου, τα δύο χρόνια που προηγήθηκαν, που αυτά κάπως με άλλαξαν, με έκαναν πιο εσωστρεφή, έχασα τη δυναμικότητά μου. Σίγουρα ενηλικιώθηκα πρόωρα. Με έφερε αντιμέτωπη με πράγματα που ένα παιδί δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί. Ο πυρήνας μετά ήταν η μητέρα μου κι εγώ και μπερδεύονταν οι ρόλοι».

Δείτε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Με όλον τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα, αυτά τα παιδιά τα αισθάνομαι δικά μου» (photos)

Σχετικά με τις σπουδές της, η Βίκυ Βολιώτη επεσήμανε: «Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός θεάτρου. Τώρα που γνώρισα τη χαρά του πανεπιστημίου, είμαι τριτοετής. Του χρόνου τελειώνω. Δεν πάω σε φοιτητικές εκδηλώσεις και πάρτι, όμως πηγαίνω στις παραδώσεις, τσαντίζομαι όταν δεν παίρνω καλούς βαθμούς».

Η Βίκυ Βολιώτη για τον γάμο και την υιοθεσία

Όσον αφορά την υιοθεσία της κόρης της, σημείωσε: «Ο γάμος προέκυψε επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε την Άννα και τότε ήταν απαραίτητη προϋπόθεση. Δεν επιτρέπονταν ακόμα οι μονογονεΐκές οικογένειες. Ο Σίμος έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί ήθελε παιδί και το συζητούσαμε. Με έκανε να αισθανθώ ότι μαζί του θα είναι κάτι που θα είναι εύκολο. Η διαδικασία ήταν μια πολύ μεγάλη και γεμάτη περίοδος, γεμάτη έντονα συναισθήματα, τη θυμάμαι με πολλή αγάπη και επειδή είχε την ευτυχή κατάληξη. Όταν την πήρα αγκαλιά, για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο, για εμένα ήταν η κόρη μου, ήταν το παιδί μου και δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να αλλάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει καλά. Ήμουν αποφασισμένη, θα έμενα εκεί. Όταν πήγα στην Αιθιοπία για τις τελικές διαδικασίες ήμουν έτοιμη και το είχα πει στους δικούς μου ανθρώπους ότι χωρίς την Άννα δε γυρίζω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share