Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Θρίλερ για τον Λάκη Λαζόπουλο: «...διακριτικά ή αδιάκριτα κάθονται έξω από το σπίτι μου»

Η ανάρτησή του για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση των υποκλοπών

6 Νοεμβρίου 2022 12:04
Θρίλερ για τον Λάκη Λαζόπουλο: «...διακριτικά ή αδιάκριτα κάθονται έξω από το σπίτι μου»
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento και τη φερόμενη συμμετοχή του στη λίστα παρακολουθήσεων του Μαξίμου σχολιάζει σε ανάρτησή του ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος.

Ειδικότερα, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Documento, σχετικά με τη λίστα με ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων που φέρονται να έπεσαν θύματα παρακολούθησης από το Predator, γράφει σε ανάρτησή του πως «δεν έπεσε από τα σύννεφα».

«Παρακολουθώντας την αναπνοή μου επί 24 ώρες κάθε μέρα φαντάζομαι η δημοκρατία να διευρύνθηκε» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια ζητά συγνώμη από τους φίλους και τους γνωστούς του που δεν θα τον βρίσκουν στο τηλέφωνο».

Η ανάρτησή του Λάκη Λαζόπουλου

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα. γιατί δεν ανέβηκα. Παρακολουθώντας την αναπνοή μου επί 24 ώρες κάθε μέρα φαντάζομαι η δημοκρατία να διευρύνθηκε. Να με συγχωρούν οι φίλοι και οι γνωστοί μου που δεν θα με βρίσκουν στο τηλέφωνο. Ας αρκεστούμε σε αυτούς που με ακολουθούν σε αυτούς που διακριτικά ή αδιάκριτα κάθονται έξω από το σπίτι μου, σε αυτούς που σημαδεύουν τη Δημοκρατία κοιτώντας εμένα κατά πρόσωπο. Μόνο ευχαριστώ.»

Αναρτηση Λακη Λαζοπουλου για δημοσιευμα Ντοκουμεντο

«Βόμβα» Λάκη Λαζόπουλου για Μαλβίνα Κάραλη: «Ήταν αντισημιτική και δεν είχε μάθει...»

Πριν καιρό ο Σάκης Ρουβάς είχε κάνει ένα αφιέρωμα στη Μαλβίνα Κάραλη μέσα από την εκπομπή του «Idols» και είχε συζητήσει με ανθρώπους που έζησαν το άστρο της μεγάλης δημοσιογράφου, παρουσιάστριας και συγγραφέα, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2002, σε ηλικία 50 ετών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος εξήγησε πώς γνωρίστηκαν και τόνισε τα στοιχεία του χαρακτήρα της, που την βοήθησαν να κατακτήσει την κορυφή και να ξεχωρίσει. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

«Tη διάβαζα στα περιοδικά και τη γνώρισα λίγο πριν κάνει την εκπομπή στην τηλεόραση. Βρεθήκαμε τυχαία σε μία συνάντηση. Ήθελα πάντα να τη γνωρίσω και πήγα κατευθείαν πάνω της. Αμέσως κολλήσαμε, ήταν κι εκείνη θερμή με εμένα. Είχε τεράστια εσωτερική δύναμη και τσαμπουκά αληθινό. Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί. Ένιωσα ότι είμαστε δύο παίκτες. Καταλάβαινες από τα κείμενά της ότι έχει χιούμορ. Το γεγονός ότι οπτικοποίησε τη σάτιρα και μιλούσε η ίδια στο κοινό, ήταν κάτι νέο.

Το έκανε γυναίκα αυτό και το τονίζω. Ο πρώτος που σήκωσε ανάστημα στη χώρα, είναι γυναίκα. Η εξουσία δεν έχει κανένα χιούμορ και ποτέ δεν είχε. Της στοίχισε αυτό. Εκείνη ήταν αντισημιτική ας το πούμε, οπότε το σύστημα αυτό αντέδρασε και νομίζω ήταν η αιτία της απομάκρυνσής της. Ήταν μία γυναίκα με τεράστια δύναμη και τεράστια αντοχή. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να μάθεις να μην πληγώνεσαι κι εκείνη δεν το είχε μάθει αυτό» υπογράμμισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share