Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό της: Αυτή ήταν η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου, Ριρίκα (photos)

Της είχε τεράστια αδυναμία!

14 Απριλίου 2022 13:09
Δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό της: Αυτή ήταν η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου, Ριρίκα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος έχει περάσει πολύ δύσκολα, πρώτα με την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας, Ριρίκας και έπειτα με το χαμό της συζύγου του Τασούλας.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής έχει βυθιστεί στο πένθος και αδυνατεί, όπως είναι φυσικό, να ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του, καθώς οι δυο τους είχαν μια πολύ στενή σχέση και μοιράζονταν τα πάντα μέχρι τέλους.

Η Ριρίκα Λαζοπούλου έφυγε από τη ζωή το 2015 σε ηλικία 85 ετών, με τον γιο της να λέει με σπαραγμό: «Θα πω αυτά τα λόγια που ξέρω ότι κι εκείνη θα ήθελε να ακούσει. Η λογική δεν είναι πάντα αυτή που επιλύει τα πράγματα. Στη ζωή μου όποτε έβαζα στη ζυγαριά από τη μια τη λογική και από την άλλη το συναίσθημα, πάντα το συναίσθημα ήταν πολύ βαρύ. Πάντα η ζυγαριά ήταν ανισόρροπη. Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια είχαμε διαφορά με τη μητέρα μου. Σημασία έχει η συναισθηματική σχέση μας γι’ αυτό και πηγαίναμε παράλληλα. Η μητέρα μου ήξερε να μιλάει, ήξερε να δίνει. Η μητέρα μου μας έδωσε τα πάντα, απ’ αυτά που δεν είχε. Εμείς προσπαθήσαμε να της δώσουμε απ’ αυτά που είχαμε. Την ευχαριστούμε…».

Δείτε φωτογραφίες τους:

μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου

ριρίκα λαζοπούλου

Λάκης και ριρίκα λαζοπούλου

Ξέσπασμα Λάκη Λαζόπουλου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μαλλιά-νύχια-σκοτώνω - Την έφαγε και γέλαγε...» (video)

Ο Λάκης Λαζόπουλος ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της. Ο ίδιος ήταν χείμαρρος και όσα αναφέρει προκαλούν αίσθηση…

«Όταν είχα πάει πέρσι στην Πάτρα για μια παράσταση, υπήρχε στο κοινό μια γυναίκα που γελούσε πάρα πολύ. Πρέπει να ήταν η Πισπιρίγκου και τώρα που θυμάμαι τις ημερομηνίες, πρέπει να ήταν στα 40 της σπιτονοικοκυράς που κι αυτή την έφαγε η Πισπιρίγκου. Την έφαγε και γέλαγε. Πολύ γέλιο. Το σατανικό γέλιο της Πισπιρίγκου. Γενικά το πρόγραμμα της Πισπιρίγκου ήταν μαλλιά-νύχια-σκοτώνω.

Διαβάστε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η «δολοφονική» κεταμίνη που οδήγησε τη Τζωρτζίνα στο θάνατο & η αποκάλυψη της διαδρομής της που θα δώσει απαντήσεις (Video)

Μήπως πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο; Γιατί τρία παιδιά, τα δικά της παιδιά, είναι ό,τι μεγαλύτερο σε έγκλημα που σχεδόν έμοιαζε τέλειο. Δε χρειάζεται καμία επιπλέον σπιτονοικοκυρά ως έγκλημα. Και δε γίνεται να της στερούμε τον ανιχνευτή ψεύδους, τον οποίο η ίδια ζητάει.

Μια κοινωνία που είναι απόλυτα βέβαιη ότι είναι φόνισσα, οφείλει να της προσφέρει τον ανιχνευτή ψεύδους τώρα. Γιατί κι η ίδια είναι τόσο βέβαιη ότι θα εξαπατήσει το μηχάνημα. Γιατί είναι ένα μηχάνημα κι η ίδια. Είναι η εποχή που μηχανοποιεί τους ανθρώπους. Ένα ασυναισθηματικό ον που σκότωσε τα παιδιά της με ποιο κίνητρο; Γιατί; Τα έχουμε εξιχνιάσει όλα εκτός από το σημαντικότερο: Γιατί;» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Πρόκειται για μια άσκοπη δολοφονία; Επειδή σκότωσε ο παππούς τη γιαγιά της, είχε καταπιεί τον δολοφόνο από μικρή ηλικία; Έκανε τρία παιδιά, τρεις γέννες και μετά σιγά σιγά άρχισε να τα σκοτώνει; Γιατί;

Στις τραγωδίες υπάρχει μια λέξη που αντικαθιστά τον φόνο και έχει σύνδεση με τη σκοπιμότητα της πράξης, η λέξη θυσία. Η θυσία της Ιφιγενείας. Η θυσία τρις, της Ιφιγενείας. Τρεις Ιφιγένειες, τρία παιδιά τα θυσίασε.

Ας δεχτούμε πρόχειρα τη σκέψη αυτή και ας ψάξουμε στην περιοχή αυτή. Ας ψάξουμε στην περιοχή θυσία. Ας δεχτούμε τη θυσία. Ας πάρουμε τα τουφέκια και να κυνηγήσουμε σε αυτή την περιοχή. Θυσίασε τρία παιδιά το ένα μετά το άλλο.

Αφού τα γέννησε το ένα μετά άλλο, τα φρόντισε μετά αποφάσισε να τα σκοτώνει ένα ένα. Γι’ αυτό έκανε παιδιά; Γιατί; Για να ξαναέχει τον Μάνο της; Μήπως η θυσία τριών παιδιών θα έφερνε ησυχία στη σχέση με τον Μάνο; Μήπως τα τρία παιδιά έγιναν τρία αξεπέραστα εμπόδια για μια ζωάρα με τον Μάνο που … από δω κι από κει γυναίκες χωρίς έγνοιες, απ’ ότι λένε;

Στις κοινές φωτογραφίες με το παιδί, φαίνεται τόσο έντονα η απόλυτη συναισθηματική απόσταση της μάνας από το παιδί. Αν τα τρία παιδιά τα έκανε για να κρατήσει τον Μάνο και ο Μάνος όλο και ξεμάκραινε.;

Στο μυαλό της Πισπιρίγκου υπήρχε μια μόνο εμμονική σκέψη, αυτή η σκέψη που την οδηγεί να θυσιάσει τις τρεις κόρες τους του για να οδηγηθεί η ίδια στο πιο ανθρωποβόρο έγκλημα. Στην πιο ψύχραιμη δολοφονία, στην πιο μεθοδική και αθόρυβη θυσία. Αλλά το γιατί όμως μένει» συνέχισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share