Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Ο θάνατός της τον «βύθισε» στο πένθος: Αυτή ήταν η άγνωστη σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου

Τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού και παρουσιαστή

11 Απριλίου 2022 14:38
Ο θάνατός της τον «βύθισε» στο πένθος: Αυτή ήταν η άγνωστη σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος ποτέ δεν απασχόλησε με την προσωπική του ζωή, αλλά όσες φορές το έχει κάνει έχει συγκλονίσει, μιλώντας για τη σύζυγό του και το τραγικό τέλος.

Μετά από τρία χρόνια μάχης με σοβαρό πρόβλημα υγείας, η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου και μητέρα της κόρης τους, Τασούλα, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών το 2019. Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα.

Τα λόγια του για την αδικοχαμένη σύζυγό του

Ο ίδιος, που τώρα χαμογελά ξανά, είχε δηλώσει στην Reallife, «δε μου αρέσει να μοιράζομαι τα άσχημα συναισθήματα με τον κόσμο. Αυτή είναι μια απόφαση χρόνων που έχω πάρει: να μοιράζομαι μαζί του την τέχνη μου και τίποτα πέραν αυτού. Αυτός ήταν άλλωστε, και ο λόγος που δεν πήγα τόσα χρόνια να σηκώσω σημαία και να πω «περνάω δύσκολα, σας παρακαλώ σεβαστείτε το».

Τασούλα Λαζοπούλου παλιά

Αυτή η δύσκολη περίοδος της ζωής του ήταν και αυτή που τον ώθησε στο να γράψει ένα βιβλίο για όλους εκείνους που αγωνίζονται εξίσου με σοβαρές αρρώστιες, όπως είχε αναφέρει στην Reallife.

Τασούλα Λαζοπούλου και Λάκης

«Γράφω για όλη την πορεία των τριών χρόνων. Για όλες τις αγωνίες, τις προσευχές, τους αγώνες, τις άγριες στιγμές, τις στιγμές της απόγνωσης και αυτές της αισιοδοξίας. Γράφω πως δεν πρέπει κανείς να παραδίδει τα όπλα, πως πρέπει να κοιτά μπροστά, να μην το βάζει κάτω, να κρατά το χέρι των δικών του και να δυναμώνει από αυτούς, να προσπαθεί να μη χάνει το χιούμορ του, να παλεύει. Μέσα από αυτό το βιβλίο, θέλω να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη- ή από τη θέση του ασθενούς ή από τη θέση αυτού που είναι στο πλάι του».

Τασούλα Λαζοπούλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share