Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η «δολοφονική» κεταμίνη που οδήγησε τη Τζωρτζίνα στο θάνατο & η αποκάλυψη της διαδρομής της που θα δώσει απαντήσεις (Video)

Όλα τα νέα στοιχεία στο φώς

10 Απριλίου 2022 13:57
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η «δολοφονική» κεταμίνη που οδήγησε τη Τζωρτζίνα στο θάνατο & η αποκάλυψη της διαδρομής της που θα δώσει απαντήσεις (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο κ. Δημοσθένης Αβραμίδης, παιδο-αρρυθμιολόγος στο νοσοκομείο Μητέρα, αναφορικά με την περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας, στην υπόθεση της Πάτρας που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο. Παράλληλα, οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο FB έδειχναν μια γυναίκα που προβληματιζόταν πολύ για τον έρωτα!

«Κεταμίνη χορηγούσαμε γιατί προκαλεί αμνησία – αναλγησία και δεν κάνει αναπνευστική καταστολή. Η ιδιαιτερότητα της κεταμίνης είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει και οπτικές ψευδαισθήσεις. Οι αναισθησιολόγοι την έδιναν σαν προ-νάρκωση. Σε μεγάλη δοσολογία οδηγεί σε σπασμούς και αναπνευστική καταστολή, δηλαδή στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα», εξήγησε ο κ. Αβραμίδης.

«Στη Τζωρτζίνα είχαμε απινιδωτή, αν υπήρχε ανακοπή θα καταγραφόταν από το μηχάνημα. Δεν υπάρχει τέτοια ένδειξη. Άρα, η αμέσως επόμενη αιτία θανάτου είναι η αναπνευστική ανακοπή, εφόσον μιλάμε για ένα παιδί που δεν είχε κάποια άλλη απορρύθμιση», συνέχισε.

Όπως σημείωσε ο κ. Αβραμίδης η κεταμίνη φεύγει από τον οργανισμό πολύ γρήγορα, ενώ σχετικά με τα επεισόδια που είχε η μικρή Τζωρτζίνα ο ίδιος ανέφερε ότι «Υπήρχε βαριά νευρολογική νόσος στη Τζωρτζίνα. Είναι συχνό αυτοί οι ασθενείς να έχουν επεισόδια. Όλα τα επεισόδια σπασμών δεν μπορούν να αποδοθούν σε ένα κοινό αίτιο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share