Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Το ξεστόμισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τη Μαρίνα Σάττι: «Υπάρχει φήμη ότι είναι...» (video)

«Χείμαρρος» αλήθειας ο δημοσιογράφος!

17 Μαΐου 2024 17:22
Το ξεστόμισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τη Μαρίνα Σάττι: «Υπάρχει φήμη ότι είναι...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λαβή για περαιτέρω σχόλια έδωσαν στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης για τη Μαρίνα Σάττι, που έχει δεχθεί έντονη κριτική για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision.

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», ο δημοσιογράφος σχολίασε, μαζί με τους συνεργάτες του, την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον τελικό της Eurovision αλλά και την φήμη που κυκλοφορεί πως δεν είναι εύκολη στις συνεργασίες της.

Αρχικά, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε ως προς το σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη για την ηλικία της Μαρίνας Σάττι: «Η Eurovision δεν είναι θέμα ηλικίας. Η εκπρόσωπος της Ισπανίας μπορεί να ήταν άφωνη φέτος, αλλά ήταν άνω των 50 και τη λάτρευε ο κόσμος και αν είχε καλύτερο τραγούδι και καλύτερη φωνή μπορεί να έσκιζε. Δεν είναι θέμα ηλικίας πρώτον. Δεύτερον, είδαμε πολλούς να λένε για τη Μαρίνα. Κατά την προσωπική μου άποψη, εκτός από το γνωστό ατόπημα με τα χασμουρητά που ήταν εξοργιστικό, δεν έχει γίνει κάτι συγκλονιστικό για να "θάβουμε". Βγήκε 11η και στο κοινό 8η».

Επίσης, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Εντάξει, η εμφάνιση ήταν λίγη σε σχέση με αυτό που περιμέναμε… Αλλά τόση επίθεση τρεις μέρες τώρα από όλες τις εκπομπές, εντάξει παιδιά, μια χαρά πήγαμε».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην φημή που κυκλοφορεί για την τραγουδίστρια: «Τη γνωρίζω την φήμη και γνωρίζω και την φήμη της πριν πάει στη Eurovision, δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό. Γνωρίζω την φήμη, ότι είναι δύσκολη συνεργάτις, δεν είναι εύκολη. Αλλά αυτό το διαχωρίζω, άλλο το τι ξέρεις στον χώρο... Μπορεί κάποιος να είναι δύσκολος την ώρα που διοργανώνεται μια συναυλία, την ώρα που γίνεται μια πρόβα, να είναι απαίτηση, το θέμα είναι μέχρι πού φτάνει η απαίτηση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share