Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2025

Τα διέψευσε όλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν είναι αυτός ο σύντροφος της Τατιάνα Μπλάτνικ

Ποιος είναι άραγε ο νέος εκλεκτός της καρδιάς της;

14 Ιουνίου 2024 09:54
Τα διέψευσε όλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν είναι αυτός ο σύντροφος της Τατιάνα Μπλάτνικ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φήμες λένε για τη περιβόητη σχέση της Τατιάνα Μπλατνικ με το Γιώργο Μπαρμπαλιά, χωρίς όμως κανένας τους να επιβεβαιώνει.

Διαβάστε επίσης: Το έχει το παράπονό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ενώ είχα προσωπική σχέση με τον Λιάγκα και τη Σκορδά, δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο» (video)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ωστόσο διέψευσε on air στο Happy Day τις φήμες που θέλουν την Τατιάνα Μπλάτνικ μετά τον χωρισμό της από τον Νικόλαο να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το οποίο αναφέρεται σε κοινή έξοδό τους, αποκάλυψε τη συνάντηση και τον διάλογο που είχε με τον επιχειρηματία.

«Να διαψεύσω μια είδηση που τώρα μου ήρθε; Βλέπω στην Espresso που συνήθως έχει πολύ καλό ρεπορτάζ, “Μαζί σε λουξ ξενοδοχείο η Τατιάνα Μπλάτνικ με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά”. Έτυχε και είδα τον κύριο Μπαρμπαλιά προχθές στο event του ξενοδοχείου.

Τον πέτυχα στο διάδρομο και πιάσαμε την κουβέντα, του είπα ότι τον σχολιάζαμε τις προάλλες και μου είπε ότι δεν ισχύει το ειδύλλιο αυτό. Ότι είναι δυο πολύ καλοί φίλοι. Τον ρώτησα αν μπορώ να το πω και μου είπε “βεβαίως”», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Gossip

Share