ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Έναν χρόνο και κάτι μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους: Αυτή είναι η σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη με τη σύντροφο του Ντέμη

Έναν χρόνο και κάτι μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους: Αυτή είναι η σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη με τη σύντροφο του Ντέμη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένας χρόνος και κάτι παραπάνω έχει περάσει από τότε, που αποκαλύφθηκε η σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, με τον ίδιο να δείχνει να την έχει εντάξει πλήρως στη ζωή του, πραγματοποιώντας ακόμη και κοινές εξόδους με την κόρη του, Μελίνα.

Με αφορμή την τελευταία συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη και πόσο αγαπά τη νέα σύντροφο του πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη.

Η αναφορά στη σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη με τη σύντροφο του πατέρα της

«Υπέροχη και μπράβο για τα παιδάκια της. Σας είπα, συγκινήθηκα πάρα πολύ με τη Μελίνα, την κόρη της. Η Αλεξάνδρα, η σύντροφος του Ντέμη Νικολαϊδη, είναι η καλύτερή μου φίλη πάρα πολλά χρόνια, είμαστε μαζί από παιδιά. Ήρθε προχθές στα γενέθλιά της.

Ο Ντέμης με την Αλεξάνδρα είναι μαζί πάρα πολύ ωραία, εδώ και πολύ καιρό. Και έβλεπα, πόσο πολύ αγαπάει η Μελίνα την Αλεξάνδρα, πόσο σέβεται τη νέα σύντροφο του πατέρα της, αλλά και τον σύντροφο της μητέρας της. Πόσο γλυκιά είναι. Αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει σωστά», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου