Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Ξεπέρασε οριστικά τη Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη (photos)

Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση

17 Μαΐου 2023 08:49
Ξεπέρασε οριστικά τη Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη μεγάλη φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Ντέμη Νικολαΐδη με τη νέα του σύντροφο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής φαίνεται πως ξεπέρασε οριστικά τη Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! και τη Λυδία Πολίτη, πρόκειται για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία είναι κατά 10 χρόνια μικρότερή του και γνωρίστηκαν στα τέλη του 2022 μέσω κοινών φίλων. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει για τη ζωή του.

Ντέμης Νικολαΐδης και Αλεξάνδρα Νικολαΐδου
Ντέμης Νικολαΐδης και Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

«Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος» λέει πηγή στο περιοδικό, ενώ όπως γίνεται γνωστό, εδώ και λίγο διάστημα μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 39 ετών και είναι μία από τις πιο αγαπημένες φίλες της Κατερίνας Καινούργιου!

Ντέμης Νικολαΐδης και Αλεξάνδρα Νικολαΐδου
Ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη νέα του σύντροφο

Οι δικοί τους άνθρωποι λένε, μάλιστα, ότι η σχέση τους βασίζεται στον «αλληλοθαυμασμό και στον αλλλοσεβασμό».

Πυρ και μανία ο Ντέμης: Η αντίδρασή του όταν έμαθε για τη σχέση Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή είναι σίγουρα η... κερδισμένη του χωρισμού με τον Ντέμη Νικολαΐδη, αν σκεφτεί κανείς το πώς πορεύονται τα ερωτικά τους στη συνέχεια, με την ίδια να έχει γίνει ξανά θέμα συζήτησης λόγω του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η είδηση του διαζυγίου της το καλοκαίρι συντάραξε την ελληνική showbiz, καθώς οι δυο τους ήταν χρόνια παντρεμένοι και ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Η Δέσποινα Βανδή ωστόσο δεν άργησε να ξανά φτιάξει την ζωή της πλάι στον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Το νέο αυτό ζευγάρι έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, με πολλούς φίλους και συνεργάτες τους να κάνουν λόγο για μεγάλο έρωτα. Αυτό φαίνεται να ενοχλεί τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού «Yes Magazine», μίλησε μαζί της μέσω τηλεφώνου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την επισημοποίηση αυτής της σχέσης και τέλος στέψη ενός γάμου.

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται να ενοχλείται από τις κοινές του εμφανίσεις και δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης σε μαγαζιά και γι’ αυτό αντιδρά απέναντι στην σχέση τους με αυτό τον τρόπο, κάτι που κάνει μέχρι και... ο υπουργός Υγείας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share