Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Καμπάνα» για τον Βασίλη Μπισμπίκη - Δύσκολες ώρες μαζί με τη Δέσποινα Βανδή

Πλήρωσε... τον έρωτά τους

27 Δεκεμβρίου 2022 09:07
«Καμπάνα» για τον Βασίλη Μπισμπίκη - Δύσκολες ώρες μαζί με τη Δέσποινα Βανδή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έκρυψε για ακόμη μια φορά την αγάπη και τον έρωτά του για τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο αυτό αναμένεται να επιφέρει μια... καμπάνα, αφού αποδείχθηκε απρόσεκτος.

Μία φωτογραφία στο Twitter ήταν αρκετή προκειμένου ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιβληθεί πρόστιμο σε νυχτερινό κέντρο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλεύρης σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο, κοινοποίησε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του, απολαμβάνοντάς την, πάνω στη σκηνή, μαζί με την Άννα Βίσση που έκανε μια ιδιαίτερη κίνηση προς το μέρος του.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, «με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν». «Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».

Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το νυχτερινό κέντρο έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από μια μακροσκελή ανακοίνωση στο Instagram.

«Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του μαγαζιού, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για ην πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share