Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Δεν το ξέρει κανείς, δε θα το κρύψω άλλο»: Ο Βασίλης Ζούλιας είπε ανοιχτά ό,τι δεν έλεγε τόσο καιρό για τον εαυτό του (video)

Η εξομολόγηση του γνωστού σχεδιαστή μόδας

17 Μαΐου 2024 21:01
«Δεν το ξέρει κανείς, δε θα το κρύψω άλλο»: Ο Βασίλης Ζούλιας είπε ανοιχτά ό,τι δεν έλεγε τόσο καιρό για τον εαυτό του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο καιρό μετά την φωτιά που κατέκαψε το ατελιέ του, ο Βασίλης Ζούλιας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day».

Ανάμεσα σε όσα είπε ο γνωστός σχεδιαστής, αποκάλυψε ότι δέχτηκε εξώδικο από την εταιρεία παραγωγής που έκανε τα γυρίσματα στον χώρο του, αρνούμενη κάθε εμπλοκή.

«Τα έκλαψα τα φορέματα»

«Αυτό είναι το δωμάτιο που ξεκίνησαν όλα. Μέχρι και το πάτωμα κάηκε. Η φωτιά μεταφέρθηκε και στο δίπλα δωμάτιο», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ έμαθα για την φωτιά μέσω τηλεφώνου. Ήμουν στη Σαρωνίδα και ήμουν ζεν, γιατί ήταν μία πολύ ωραία Κυριακή, ηλιόλουστη. Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι έπιασε φωτιά και ότι έχουν έρθει τρία πυροσβεστικά. Τα έκλαψα τα φορέματα. Πήγα στο πάρκο μόνος μου. Αυτό δεν το ξέρει κανείς», πρόσθεσε ο Βασίλης Ζούλιας.

«Έχουν αναλάβει οι δικηγόροι κι έχω εμπιστοσύνη στη θεία δίκη», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share