Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Παντελής Τουτουντζής: «Γεννήθηκα ένα γκέι παιδί στο Ηράκλειο της Κρήτης, έπρεπε να το αντιμετωπίσω»

«Έκλαιγα στα κάγκελα του σχολείου»

17 Μαΐου 2024 21:55
Παντελής Τουτουντζής: «Γεννήθηκα ένα γκέι παιδί στο Ηράκλειο της Κρήτης, έπρεπε να το αντιμετωπίσω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εξομολογητική συνέντευξη έδωσε ο Παντελής Τουτουντζής στο περιοδικό «ΟΚ!», ανακαλώντας στη μνήμη του τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Δείτε επίσης: Tv Queen: Ποιος είναι ο Παντελής Τουτουντζής; Η ηλικία, η καταγωγή, ο επί χρόνια σύντροφός του Νάσος και η απόκτηση δυο παιδιών

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Τουτουντζής δήλωσε αρχικά: «Γεννήθηκα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν πολύ ευχάριστα. Βγήκα στη ζωή με διάθεση να χαμογελάσω, αλλά πολύ νωρίς κατάλαβα ότι εξωγενείς παράγοντες άρχισαν να μου το καταστρέφουν. Ήταν ο σχολικός εκφοβισμός και η πολύ κλειστή κοινωνία της Κρήτης. Εκείνα τα χρόνια οι άνθρωποι το είχαν πολύ εύκολο να κατακρίνουν, ήταν το όπιο τους».

Παντελής Τουτουντζής

«Οι οικογένειες έψαχναν μανιωδώς ποιο σπίτι έχει ένα πρόβλημα για να το βάλουν στο στόχαστρο και να μη βλέπουν τα δικά τους θέματα. Οπότε ένα γκέι παιδί σε μια οικογένεια έδινε πολλή τροφή. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να κοιτάζω το πρόσωπό μου στον καθρέφτη, να χαμογελάω και ταυτόχρονα να αναρωτιέμαι πόσο θα κρατήσει αυτό το χαμόγελο με όσα όσα μου συνέβαιναν. Με θυμάμαι να κλαίω στα κάγκελα του σχολείου και να λέω: ανοίξτε την πόρτα να γυρίσω στο σπίτι μου».

«Τόσο φρικτά περνούσα. Καθημερινά αντιμετώπιζα μπούλινγκ. Κακά τα ψέματα, τα παιδιά τότε δεν είχαν μάθει να αποδέχονται ότι ένα αγόρι μπορεί να παίζει με κοριτσίστικα παιχνίδια», συμπλήρωσε ο Παντελής Τουτουντζής στη νέα του συνέντευξη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share