Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Αναδρομή στο τρυφερό love story του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου - Όταν το ζευγάρι ήταν φουλ ερωτευμένο!

19 Αυγούστου 2017 13:45
Αναδρομή στο τρυφερό love story του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου - Όταν το ζευγάρι ήταν φουλ ερωτευμένο!

Με αφορμή την είδηση του χωρισμούς τους που έσκασε μόλις χθες στο φως της δημοσιότητας το Youweekly.gr σας κάνει μια αναδρομή στα… παλιά!

Όταν… μετά τον χωρισμό του Αλέξανρου Μπουρδούμη με την Χριστίνα Κοντοβά, τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον ηθοποιό να είναι ερωτευμένο πήραν φωτιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζωή Λάσκαρη: Το σπαρακτικό «αντίο» του Μένιου Φουρθιώτη στην σπουδαία ηθοποιό: «Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να…»

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι, η εφημερίδα «Secret» αποκάλυψε τη νέα σύντροφο του ηθοποιού και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία. Αν και μέχρι στιγμής ο ηθοποιός κρατούσε σιγήν ιχθύος για το ειδύλλιό του με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, πλέον άλλαξε στάση.

Το ζευγάρι χθες, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση , δίνοντας την ευκαιρία στους φωτογράφους να τους απαθανατίσουν μαζί. Η εκπομπή «Το Πρω1νό» ήταν εκεί και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην κάμερα για τη νέα του σχέση. «Δε μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Η φυσική παρουσία και η εικόνα είναι κάτι πολύ πιο δυνατό από ότι άλλο μπορεί να πει κάποιος», ενώ σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για την γοητευτική συνοδό του, απάντησε: «Για να το βλέπετε…».

Πηγή youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share